Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (90)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Nenapadlo mě, že to někdy řeknu ale po této obludnosti musím... zlatej Kameňák...

plakát

Kmotr (1972) 

Kniha byla nepřekonatelná, film možná ještě nepřekonatelnější, geniální hudba geniálního skladatele, geniální režie geniálního režiséra, geniální herecké výkony geniálních herců, pět hvězd je naprosto nedostačujících. Bravo! Bravissimo Signore Coppola!!

plakát

Revival (2013) 

Konečně se v tom moři Kameňáků a teenagerovských hovadin objevil maják decentní, slušné zábavy. Spousta vtipů mi sice zřejmě nedošla, protože nejsou o mé věkové skupině, ale i tak jsem se velmi dobře bavil, možná nemusel být tak rozvláčný začátek. Za to je ta hvězda dolů.

plakát

Fantom opery (2004) 

Butler konečně shodil make-up a odhalil svou skutečnou tvář :-) Tyto dnes již klasické muzikály miluju, majestátní hudba, (sám ji hraju na kostelní varhany a musím uznat, že na tom nástroji je naprosto dokonalá). Mám ho tak rád, že musím i odpustit některé nedostatky filmu, na které okamžitě zapomenu, když začne Kristin sjíždět na loďce do operních katakomb...

plakát

Noe (2014) 

Opravdu nevím, jak bych hodnotil, kdyby tam nehrála Emma... ale je tam, a to určitě hodnocení zvedlo. Film se dá rozdělit na zhruba stejné třetinky, v první se divák ptá: Kde je Emma? (to je taky nejslabší část), ve druhé přichází dosti cynická otázka: Kdy už to začne? a ve třetí už nic nevnímá prostě se nechá vtáhnout do jednoduchého děje, s fantastickým obrazem a zvukem. Inspirace Pánem prstenů a 2012 je zcela zjevná a upřímně to nebylo moc na škodu. Abych to shrnul, očekávání byla daleko větší, ale zážitek byl silný, a možná, až vyjde na Blu-Ray tak si ho dokonce i koupím... P.S. nedoporučuji 3D, na začátku je kamera jaksi roztřepaná a nedobře zaostřená, bolí z toho oči.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) odpad!

Myslel jsem si, že Ordinace v růžové zahradě je ten Mariánský příkop, to absolutní dno, že horší herecké výkony už být nemůžou. Stačilo půl epizody a ten příkop se prohloubil až někam do pryč... Bravo TV Nova, zlepšuješ se, už se nemůžu dočkat tvého dalšího majstrštyku, (řečeno terminologií normálních lidí: jsi čím dál horší). Novácký dokonalý seriál už se objevil na obzoru, stejně jako socialismus v Severní Koreji..

plakát

Pošli to dál (2000) 

Jon Bon Jovi jako hlavní záporná postava a ještě k tomu brunet? Ne děkuju!!

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Děj se může zdát zbytečně natahovaný, ale hlavní důvod proč to tak Jackson udělal (pokud nepočítám jednoduchou rovnici, že tři kasaštyky jsou lepší než jeden) byl, aby dostala víc prostoru nádherná Středozemská krajina, minimálně poslední scéna s obří zlatou sochou byla dechberoucí. Už se nemůžu dočkat třetího dílu.

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Nuda na jedno použití, dívat se na to ve 2D je jako James Bond bez Bondcar, fyzikální zákony nejenže Brevig ignoroval a hromadu si jich vymyslel, ale ty co byly trochu reálné tak neskutečně překroutil, že nad filmem zůstával rozum stát..

plakát

Na život a na smrt (2013) 

První polovina zbytečně pomalá, ale ta druhá už strhující. John Rambo je proti Námořním tuleňům jen ubohý školáček hrající si na vojáka. Válet sudy po půlkilometrovém svahu plných kamenů ostrých jako břitva, vlastníma rukama si srovnat otevřenou zlomeninu stehenní kosti a vyndat z nohy šrapnel velikosti pohlednice opravdu neumí jen tak někdo... Ačkoliv si jsem jistý, že operace Trvalá Svoboda je pro vojáky peklo, myslím si, že toto už bylo trochu přes čáru. Vzhledem k tomu, že je to film podle skutečné události, tak by tomu moc neuškodilo víc dokumentárních prvků, než jen syrová akční řezničina. Ale při sledování jsem si připadal jako hráč Mafie nebo GTA - hlavní hrdina proti deseti neschopným střelcům, devět z nich sejme prakticky bez problémů ale ten desátý ho dostane ležícího pod stromem na třetí pokus...