Profil Hodnocení (1568) Komentáře (130) Obsahy (1) Oblíbené filmy Oblíbení režiséři Oblíbení herci Oblíbené herečky Oblíbené seriály
Moje komentáře |
Deset minut života (2004)
10.03.2010 |
| |
Vždy mne potěší, když spomaleně letící papír předhoní spomaleně letící kulku - Asi jen úvodní sekvence filmu, (která mimochodem vybízí chuť na úžasnou podívanou,) mi zabraňuje dát odpad! Tak strašně nevyužitý film jsem už dlouho neviděl - taková škoda - je to jako příšerné zpracovávání jinak docela zajímavých nápadů ve starém Star Treku. |
Pojišťovna štěstí (2004)
23.02.2010 |
| |
Občas nějaký ten dobrý herecký výkon s jinak naPrd seriálem nic neudělá. |
Sex ve městě (1998)
20.02.2010 |
Vhodný instruktážní pořad pro budoucí kurtizány (tzv.:Lepší Kurvy) |
Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)
08.02.2010 |
| |
Tak strašně nevyužité zpracování knižního příběhu, jsem už dlouho neviděl!
Nesnáším když filmoví tvůrci jasně předpokládají, že každý, do posledního idiota četl knihu!
Naštěstí jsem jeden takový idiot, a úplnou náhodou sem tu knihu četl... jinak bych asi věděl úplný h... nevěděl bych zhola nic!
Po úvodní ochutnávce únosu z Příčné ulice, Vás nechají zbytek filmu hladově čekat na úplné nic - jako by Vám v restauraci předložili menu, a až po devadesáti minutách Vám řekli, že už vlastně dneska nevaří!
Kdyby se to alespoň pokusili zachránit scénou Kratiknotova chóru - ale ne, samozřejmě, jediná obstojná scéna musí být přece ve vystřižených scénách - aby se bylo na co dívat v bonusových materiálech, ne?-) |
Star Trek III: Pátrání po Spockovi (1984)
08.02.2010 |
| |
DALO BY SE ŘÍCI, ŽE JEDINÝM PŘÍNOSEM TOHOTO FILMU DO SVĚTA STAR TREKU JE - KTERAK MŮŽEME MÍT ŽLUTÝ POPLACH VE VESMÍRNÉM DOKU!-)
Nějak mi není pomoci, ale pořád nechápu, že existují lidé, kteří jsou schopni považovat W. Shatnera za "solidního" herce!
Jediná omluva pro ně je buďto fanatická oddanost fanoušků Star Treku, nebo erotická přitažlivost antiintelektuálním kulturistou - hrdinou.
Přijetí zprávy o smrti vlastního syna, by se u W. Shatnera dalo přirovnat k příjmutí informace o smrti nevlastní tchyně!
Ale dost o neschopném herci.
Christopher Lloyd je perfektní klingon, jen škoda že jeho charakteru nedali nějaký cíl... Kruge prostě vypadá, že mu vlastně nejde o nic důležitějšího, než nakopat někomu prdel, a je fuk, kdo to bude, a jestli při tom náhodou narazí na projekt Genesis, nebo veřejnou knihovnu.
Akce, spád, hloubka, nebo dokonce humor - nic z toho se ve většině filmu neobjevilo, vyjma krásně hudebně laděné scény krádeže Enterprise, která stojí za víc než celý film. - Tři *** jen za tu scénu. |
Zoolander (2001) odpad!
25.12.2009 |
| |
Na Parodii Je To Strašně Slabé, Ke Komedii To Má Hodně Daleko A S Úsměvností To Má Asi Tolik, Co Pohled Modrá Ocel... Jedinej Dobrej Fór, Bylo Až Úplně Na Konci To Sousoší "Hrdinů."
Myslím, Že K Tomuto Filmu By Tu Měla Být Speciální Kategorie Mínus Jedna Hvězdička = Sračka! |
Tři životy (2007) odpad!
09.04.2009 |
| |
KDE JSOU TY ČASY... kdy princezny cudně, jen tak zlehounka, políbily hrdinu na tvář... místo aby si to s ním hned rozdaly za prvním keřem...?!?!?!?! (Bože můj, a já v tom hrál křoví...!!!! - jako vážně, komparsista, kterému hrdina ukáže, jak na to správně s bajonetem) Jiří Strach je rozhodně o mnoho lepší herec než režisér... škoda... |
Starej (1977)
09.04.2009 |
| |
Jedna, ale pouze kvůli dvěma lidem... |
Fontána (2006)
04.04.2009 |
| |
Nadějně zachycený snímek, naneštěstí brzy (což je vlastně kdykoli během filmu) upadá sám do sebe, a snaží se podat o mnoho více, než může unést... dokonce ani nekonečná smyčka dvou, tří motivů Clint Mansella nic nezachraňuje, jelikož šlo naneštěstí patrně o záměr, udržovat stejný hudební dojem jak na začátku tak i na konci, což ovšem zcela zahlušilo již tak nerozmanitý dojem, (na rozdíl třeba od Requiem za sen, kde se sice motivy podobně opakují, ale vždy pozměněné či posunuté o další úroveň... tohle filmu zaručeně chybí) |