Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Zkus mě rozesmát

Zkus mě rozesmát (2011)

Trošku podivná zápletka, ale co by to bylo za romantickou komedii bez šťastného konce(,který se dá trochu od začátku předvídat). Není chvíle, kdy by nebyl film zábavný! Spojení Aniston + Sandler na mě udělalo dojem. Sandler měl vždy v pravou chvíli nějaký vtipný dialog, který mě rozsekal na kousíčky a Jenn dodala filmu něžnost, romantiku a i tu zábavu. Všichni ostatní herci jsou však ve filmu velice důležití a film by bez jakéhokoliv z nich nebyl to, čím je. Každý z herců má na celé atmosféře velikou zásluhu a před tímto snímkem Dennise Dugana stačí pouhé gesto - a to smeknout! Hodnocení 9/10

Marley a já

Marley a já (2008)

Rčení „Pes, nejlepší přítel člověka!“ se k tomuto filmu velice hodí! Zpočátku se u filmu budete válet smíchy, ale na konci nebude moct udržet slzy na uzdě. Tento film ukazuje, jak vás pes dokáže milovat a jak dokáže změnit člověka a udělat ho lepším a šťastnějším. Vcelku jednoduchý děj, ale opravdu vás chytí za srdce a budete se na film chtít koukat znovu (až se tedy přenesete přes to, že budete znovu plakat jak malé dítě). Hodnotím 9/10 – kvůli smutnému konci, který jsem skoro nedokázala přes všechny ty slzy dokoukat.

Warrior

Warrior (2011)

Velmi emotivní a poutavý film. Hltala jsem s radostí každou vteřinu! Hardy a Engerton se mi ve svých rolích velice zalíbili. Film pojednává o dvou bratrech, kteří se do poslední chvíle filmu moc nemusí… S postavami se dá velmi snadno sžít a tak se film stává hned více zajímavým. Minuty nabité napětím, souboji a emocemi. Místy možná klišé, ale pro mě úžasný film, na který se s radostí podívám znovu a znovu! Hodnocení 10/10.