Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Bobby Fischer Against the World (2011) 

Film o hyper geniálním člověku natočený úplně obyčejnými průměrnými lidmi. Jako dokument zcela jednostranný. Kvalitativně jako kdyby se banda hloupých mravenců snažila udělat objektivní dokument o člověku, ne-li horší.

plakát

Přichází Satan! (1976) 

Velmi kvalitně udělaný, pěkný a záživný film o tom proč a jak se banda klinicky šílených podlidí snaží zavraždit malého chlapečka. Někteří diváci budou možná mít u tohoto filmu strach (horor), že se jim to opravdu nepovede. Plus jedna hvězdička za to, že se jim to (ne?)povede :)

plakát

Jesus Christ Superstar live (2012) (divadelní záznam) 

I have never before understood that the reason why Judas betrayed Jesus was because Judas was a gay who truly loved Jesus who didn't return his love back. Sad and True story :-D

plakát

Babovřesky (2013) 

Tomutu filmu dávají doopravdy hodnocení odpad pouze takzvaní odpaďáci! Čili uživatelé, kteří film ohodnotí bez toho, aby ho viděli celý až do konce. Už od začátku se uzavřou do svého odpadního očekávání a při tom i zůstanou. První zhruba polovina filmu opravdy odpadní je, ale pak film nabere na kvalitě. Ne hodně, ale na jednu hvězdičku určitě. Začnou se dít nečekané věci a trapných situací a pubertálního humoru značne ubude. Přátelé odpad opravdu ne.

plakát

The Huadu Chronicles: Blade of the Rose (2004) 

Většina špatných filmů ve Vás zanechá alespoň nějakou vzpomínku, alespoň že jste to viděli, co se tam dělo a jak moc špatné to bylo. Ale bohužel existují i filmy na které si po pár týdnech ani nevzpomenete, a to moc špatně, toto je bohužel jeden z nich. Kdybyste těch 106 minu života strávili nějakým špatným způsobem, tak aspoň něco, ale v tomto konkrétním případě jako byste těch 106 minut vůbec neexistovali. Bohužel si nevzpomínám, proč jsem tomu nedal odpad. Abych to zjistil, rozhodně se znovu dívat nebudu.

plakát

The Century of the Self (2002) (seriál) 

Tento krátký seriál bude jistě vypadat úplně jinak pro někoho, kdo se každý den dívá na televizi, myslí si zhruba to, co si myslí všichni lidé v jeho okolí. A úplně jinak pro někoho kdo strávil aspoň pár tisíc hodin svého života přemýšlením, což je aktivita, kterou dnes již skoro nikdo nedělá. Rozhodně pro všechny lidi velmi zajímavé informace a zaleží jen na každém člověku, co si z toho odnese, k čemu má mysl otevřenou, a o čem místo aby začal přemýšlet, tak se raději naštve. Rozhodně 5 hvězdiček. *****

plakát

Geriho hra (1997) 

Film je velmi pěkně graficky ztvárněný, ale pro znalce šachu bude tato šachová partie velmi nesmyslná a špatná. Nedalo by asi moc práce, kdyby si Pixar s tím šachem nechal aspoň trochu poradit. Legendárních šachových partií se za posledních 200 let několik určitě najde. Pro všechny nešachové nadšence se to dá určitě doporučit. Film je super, šachové tahy odpadní materiál. Postava Geri se bude určitě každému líbit.

plakát

Oskar (1967) 

Tato jedna z nejlepších funesových komedií je jedním z nevíce překvapení plných filmů vůbec, začíná docela divně, pokračuje ještě divněji, a po neuvěřitelném „CO?“ se stává nezapomenutelným zážitkem. Opravdu skvěle vynaložených 85 minut. Rozhodně jeden z nejlepších Funesových filmů. Nepatří sice k neznámějším, ale pro svoji originálnost rozhodně k nejlepším.

plakát

Vesmírná exploze (2008) (TV film) odpad!

Za celý svůj život jsem neviděl film, ve kterém by bylo porušeno více naprosto základních fyzikálních zákonů (A to jsem viděl i Mise na Mars kde odignorovali i zákon setrvačnosti), než v tomto pochybném výtvoru. Pokud jste měli z fyziky aspoň za 4, tak se Vám při každé astronomické zmínce zvedne pan žaludek. Samozřejmě nechybí množství nudných a zbytečných scén a postav. Shlédnutí ofšem nelituji, je mi teprve 27 a vím, že už nikdy neuvidím horší film, a to je cool. Musím doporučit pro jeho unikátní špatnost.