Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

WrestleMania XXVI (2010) (pořad) 

nejlepší WrestleMania za poslední 3 roky zápas HBK vs Taker byl neskutečný

plakát

On je žena! (2005) (seriál) odpad!

Tohle nemohl opravdu nikdo myslet vážně

plakát

Smrtonosná past 3 (1995) 

Něco mezi strhující jedničkou a velmi slušnou dvojkou. 3. díl Die Hard mě prostě baví. Výborné hláškya slušný scénář. Herecké obsazení parádně sedí. John McClane nemůže zklamat. Irons v roli záporáka velmi přesvědčivý, ale nad všechny čnící Samuel L. Jackson, který je mým oblíbencem mě přesvědčil na 4*, které si tento akční nářez zaslouží.

plakát

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 

Ne tak skvělé jako jednička, ale pořád velmi dobré. Děj je až zbytečně přeplácaný. První hodina filmu k usnutí - zbytek filmu už ale nepostrádá ten správný pirátský náboj. Především akce na velkém kole je úžasná. Depp opět skvělý, ale Zimmer ještě o maličko lepší. Celkově je to na spravedlivé 4*

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Fantastický nářez v pirátském kabátě opřený o výborné efekty a ještě lepší masky. Hudba skvěle pasuje. Příběh je sice jednoduchý, ale v kontextu s výbornými hláškami a oscarovým Deppem to jako celek funguje brilantně. Jednoduše - u mě je to top!

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Nejsem přímo zarytým fanouškem Simpsonů, ale viděl jsem minimálně polovinu dílů, ktakže si ho troufám hodnotit jako nejlepší animovaný seriál vůbec. Velmi komické, ale někdy až příliš tupé, přesto když právě běží nějaký díl, tak se velice rád kouknu.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler a Ross...tuto šestici jsem si okamžitě zamiloval a má láska k nim trvá dosud a nejspíš už nikdy nepomine! Je až nemožné kolik vtipů dokáží vyprodukovat v pouhých dvaceti minutách.Tito lidé si zaslouží to nejvyšší hodnocení, protože dělají svou práci opravdu perfektně. V mém žebříčku sitcom No.1.

plakát

Smrtonosná zbraň 2 (1989) 

Donner dokázal sestavit nejlepší policejní parťáky všech dob, kteří se jak humorně, tak akčně skvěle doplňují. Třešničku na dortu tomuhle brilantnímu filmu dává Joe Pesci.

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Akční jízda, která v sobě skrývá pořádnou kapku dramatičnosti. Honba za diamantem, který znamená pro oba hlavní aktéry svobodu. Di Caprio a Hounsou předvádí skvělé herecké výkony a do toho ještě překrásná Jennifer Connelly....emotivní konec zvyšuje moje hodnocení minimálně o další hvězdu.