Tenhle film se mi hodně líbil. Jediné, co mi není jasné, zda na silnou čtyřku, nebo slabší pětku. Zatím zůstanu u té hodně silné čtyřky, ale určitě tomu dám ještě šanci si polepšit. Statham je těžkej borec, ať si pindá kdo chce co chce. 80%
Nic objevného, ale když dobrých komedií je tak málo. Člověk vezme za vděk i tímto veskrze průměrným filmem. Navíc zde hraje Rosamund Pike, za tu určitě nejaké procento nahoru : ) 60%
Tento druh humoru mi sedí. Nadsázka a trochu ulítlé fórky, to je dobrá kombinace. Bohužel mi film přišel trochu krátký a některé situace, které se děly, přicházely trochu kostrbatě, chyběla mi plynulost přechodů z jednoho maléru do druhého. Ale některé momenty byly opravdu vynikající, např. příjezd budhistického průvodce a reakce křesťanského ducha. A taky mi sedí celkové pozitivní vyznění celého filmu. Suma sumárum mě film pobavil na solidní čtyři hvězdy a rád se na něj zase někdy podívám. 79%.
Netypický hlavní hrdina s hodně drsným humorem a slupkou nezájmu na povrchu byl příjemnou devizou tohoto filmu. A taky, jak jinak, suchý anglický (irský) humor. Na to se rád podívám znovu, třeba i víckrát, jen mě trochu mrzí konec, který nechává prostor pro představivost, jak to s ním dopadlo. Ale hodně silná čtyřhvězdičková porce je na místě. 80%.
Všichni tři hlavní hrdinové byli skvělí. Film dost smutný, zase ti dobří a čestní dostali nafrak. Bitvy drsné, a intriky pro mne naprosto nepřehledné. Slabší čtyři hvězdy. 65%.
Na tento film to chce možná mít trochu náladu. I když je v podstatě o ničem, je takový ze života a hrozně milý. Všichni tři hlavní aktéři byli výborní, tak mohu jen doporučit. 75%.
Nejsem motorkář, ale pokud se mi podařilo některý z dílů v televizi zachytit, odcházel jsem spát s dobrou náladou. Sršňovy postřehy byly velice zajímavé, ale nejvíc mě brali Spíďák s Harykem. Jejich necenzurovaný humor se mi zamlouval. A hlavně kvůli nim dávám plný počet.
Tak tu zase páni kritici postrádají v čistokrevném akčňáku více toho umělečna a duchovna : ) . Zábavná akce se slušným obsazením, to je asi strašně málo pro zdejší intoše, ale já jsem spokojen. Vypnout mozky a dobře se bavte! 80%.
Nebylo to úplně špatný, ale žádný zázrak taky ne. Loutkář se stále hlubokou rozhalenkou, která ukazovala jeho trapně chlupatý hruhník. Navíc všichni pořád ve stejných šatech, loutkář se v nich dokonce i ženil. Dyk je velkej sympaťák i zde. Princezna je taky sympatická a dost mi připomínala Franku Potente 50%.
Tenhle film mě velice znechutil. Jestli jsou ve Francii vážně policajti až tak moc blbí, tak potěš prdel. A jestli bachaři takhle moc prohnilí, tak ještě víc. Chudák hlavní hrdina, který zažíval celý film jen příkoří. Taková beznaděj mě deprimuje a nelíbí se mi. A v tomto filmu z ní nevyjdete. Řemeslně mu snad není co vytknout, snad jen scénář. Na rozdíl od některých kritiků zde, jsem s hereckým obsazením neměl problém. Jediné, proč hodnotím tak nízko je výše popsané. 55%
I když Rákosníčka nijak zvlášť nemusím, hvězdy jsou asi nejlepší ze sérií. "Tak na hloupého psa já si hrát nechci" a "Mě nikdo nemá vád, se mnou si nechce nikdo hvát" - to je klasika. 80%
Kdo umí, ten umí. V tomto případě to opět platí. Vynikající herecké obazení a velice atraktivní film na pohled - kamera, režie, kostýmy, exteriéry, prostě vše na co vzpomenu. Vlastní scénář docela komplikovaný na převedení do filmu, kdyby se někdo chtěl vrtat v nelogičnostech, asi by uspěl. Ale proč, když je tenhle film takový parádní zážitek? Sice tento typ není úplně moje krevní skupina a vyhledávat ho znovu cíleně nebudu, ale vysoké hodnocení si zaslouží. 90%
Tenhle film mě nezaujal. Všichni se nechali od toho malýho kreténa mlátit a nikdo se mu nepostavil. Dokonce i soudružka z tovární KSČ si nechala líbit násilí a sprosté jednání, aniž by se o cokoliv pokusila. Bylo to dlouhý a nudný. Díval jsem se na to na třikrát, protože dvakrát jsme u toho usnuli. A závěr? Odchod do sluncem zalité vody, co to bylo za pseudouměleckou kravinu? Ne soudruzi, více už ne. 39%
Tak na konec titulků jsem si nepočkal, což mě po přečtení zdejších komentářů docela mrzí. Ale jinak jsem naštěstí byl v dobrém rozpoložení na takto pomalu plynoucí film a proto jsem ho bez problému dokoukal do konce. Atmosféra výborná, poslání mi trochu unikalo. Ale anime mám rád a tohle mělo něco do sebe. 76%, s tím naprosto souhlasím.
Viděno druhý den po Kazatelovi a líbilo se mi to ještě víc. Ano i na tomhle filmu se dají najít nedokonalosti, ale nemám chuť se jimi zabývat, protože film jako celek se mi zamlouvá na slabších pět hvězd. 84%.
Trochu přehnaně nízké hodnocení. Na konec musím říct, že mi přišel film příliš krátký a zkratovitý. Ale to je k záporům v podstatě vše. Byla to slušná akční jízda, která mě pobavila, Paul Bettany ukázal už v Šifra mistra Leonarda, že v kněžském vypadá drsně. Atmosféra a motorky byly s sežrání. Já s přehledem za silné čtyři hvězdy. 80%
Viděl jsem animovanou verzi, od které se tato dost liší. Liší se v pozitivním slova smyslu, přidali příběh na planetě Zemi. Hlavní hrdina je velký sympaťák. Spokojenost. 96%.
A máme tu další Sandlerovku k požehnané sérii. Nového je snad pouze účast Aniston a Kidman - hmm, asi slušnej rozpočet. Adam už měl jistě lepší kousky, ale na jedno podívání tenhle kus neurazí. 69%
Milý večerníček, kterému dnešní děti už ani nerozumí (2011). Jsou to takoví jednodušší braši, kteří si ničím moc nelámou hlavu, ale na rozdíl od Pata a Mata to nejsou takoví kazisvěti. A jsou krásně namluvení. I hudba je příjemná. 90%
Superman má zase vážné konkurenty. Taková snůška nereálných blbostí, to jsem už dlouho neviděl. Naopak potěšila účast Rocka a souboj goril : ). Celkově ale těžký průměr. 50%
Ve své době to byla hodně velká pecka, taky díky výborné skladbě na diskotéce. Po 13 letech je to dle mého ještě pořád solidní akčňárna, která rozhodně neurazí. 80%
Všechny připomínky, předším k závěru, beru. Něco na nich je. Ale ten film je tak neskutečná pecka, která šlape jak má a nepustí diváka, dokud neskončí. Klobouk dolů, toto se moc povedlo a nic než plný počet si nezaslouží. 100%
Pro nás se ženou obrovské televizní překvapení října 2011, které jsme navíc ani neviděli od začátku. Ale Pivec, Šejbalová i Záhorský jsou geniální, stejně jako dialogy. Rozhodně plný počet a zase je co shánět. 100%
Po 96 hodin je to trochu zklamání. Liam opět velký sympaťák, ale napětí a akce je tu taková umírněná, některé události předvídatelné. Prostě není to takový trhák, Pozitivní je závěr, docela překvapivý, ale to už je dost pozdě na akční probuzení. 70%
Elitní zabijáci (2011)
Johnny English se vrací (2011)
O život (2007)
Pomáhat a chránit (2011)
Válečníci (2007)
Šťastlivci (2008)
Nevinnost (2011)
Jo, na naše poměry dost dobrý. Ale trochu mi vadil závěr, takhle snadno to snad nejde. Já z filmu nějak zvlášť ohromený nebyl, ale 70% mu dám.
I Like Bike (TV pořad) (2011)
Kovbojové a vetřelci (2011)
Micimutr (2011)
Batman Rok jedna (video film) (2011)
Tato verze není pro děti. Drsná a temná, ale zdála se mi i dost krátká a zkratkovitá. Catwomen tam byla opravdu navíc. 70%
Nebezpečná kořist (2011)
Rákosníček a jeho rybník (TV seriál) (1983)
Tahle série už mě nechává celkem chladným úplně. Průměr. 50%.
Rákosníček a hvězdy (TV seriál) (1977)
Prokletý ostrov (2010)
Pouta (2009)
Nebeští jezdci (2008)
Svítání (2009)
Kazatel (2011)
Američan (2010)
Film pěkně vykresluje samotu starého zabijáka, který by s tím už rád praštil a našel si lásku. Jenže z "branže" se snadno vystoupit nedá. 79%.
Thor (2011)
Zkus mě rozesmát (2011)
Pásli ovce valasi (TV seriál) (1973)
Rychle a zběsile 5 (2011)
Blade (1998)
Zdrojový kód (2011)
Žvahlav (1977)
Ujeté je to solidně, ale nějak závratně mě to nepobavilo. Pár dobrých nápadů tam bylo, tak dávám trochu lepší průměr. 55%
Láska jako trám (TV film) (1967)
Neznámý (2011)
Sbal prachy a vypadni (1998)
Tohle bylo před Podfuckem? A já si říkal, že je to hodně podobný styl. Tak v tom případě plný počet bez výhrad. 100%