Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Tahle postava, tenhle seriál, to je něco, co po shlédnutí budete tak nenávidět, až to budete nakonec milovat. Jednoznačně nejvýraznější seriálová postava od dob Džejára v amerických filmových dějinách. Nemocničních seriálů bylo již plno, ale vhodit manipulativního sarkastického prevíta mezi mladé doktory, tomu se říká geniální filmový tah. Hugh Laurie mě dostal od první chvíle, ačkoli těmi novějšími sériemi už začíná ztrácet přece jen trochu na kvalitě. Nic to ale nemění na tom, že je to jeden z nejlepších seriálů jaké kdy vznikli. A jak by řekl Gregory, ,,Žádná žena nás neuvítá doma s večeří a polibkem. Proto Bůh stvořil mikrovlnky...já říkám ,, Žádný seriál vás nepřipoutá tak jako tento, proto Bůh stvořil House,, .

Přátelé

Přátelé (1994)

Kam se na tohle hrabe dnešní Himym a jim podobné laciné kopie. Tohle je nejvtipnější seriál ze seriálů vůbec. Jeden z těch, které ani dalšími sériemi neztrácí na kvalitě a humoru, naopak, tady se budete smát v každé sérii zaručeně. Přátele jsem pustil první díl z nudy po příchodu ze školy a už jsem se od nich neodpoutal. Kdo si nezamiluje správnou dvojku Joeyho s Chandlerem a nebude nesnášet praštěnou Phoebe, nemá u televize co pohledávat:-))) Víc není třeba dodávat, jen se zeptám..,,neslyšeli jste bzučení?:DDD

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Co k tomu říci.. snad jen to, že je to jeden ze seriálů, které si chci pouštět stále a stále dokola. Je až neuvěřitelné, že to opakují v televizi stále dokola a ono to má pořád vysokou sledovanost. A právem, protože M.A.S.H. je prostě třída. Tady můžou autoři vyměnit Pottra místo Henryho, B.J. místo Franka a pořád budete M.A.S.H. milovat stejně, jak s Henrym, tak se Shermanem.

JAG

JAG (1995)

Spousta lidí na tomto seriálu nevidí nic než propagaci a krásnou Catherine Bell. Málokterý divák ale nehledá na tomto nic příliš hlubokomyslného, ale prostě si řekne holá fakta. Seriál založen na dvou sympatických hlavních hrdinech, doplněn řešením právnických případů a chemií, která mezi nimi musí jiskřit až do poslední epizody. Někoho to unudí, někdo rozumně uzná, že takto vzniká většina seriálů a JAG patří jistě mezi ty lepší z nich. Nevím, co víc by od něj někdo chtěl čekat, na svou dobu kdy vznikal, je to hodně slušná kvalita. Že si američani z toho dělají propagandu je asi tak holá pravda jako že český zatracovaný seriál Majora Zemana je pouze o politické propagandě. Uživatelé hodnotící tento seriál by se měli trochu zamyslet a uznat, že se na něm nehodnotí krásné fotečky Bellové, ale jeho kvalita. I já jako jeho velký fanda uznávám, že místy je hodně poameričtěním zkazen a poslední série už neměla být točená. Ale brak jak tu o tom někteří píší to jistě není, jen si přiznejte kdo koukal rád když to poprvé běželo v televizi.

Tučňáci z Madagaskaru

Tučňáci z Madagaskaru (2008)

Jděte do háje s těma trojkovýma hodnoceníma, tihle kluci už v Madagascaru ukázali, že to stálo a padalo na nich. Já ty kluky prostě žeru. A vám radit kašlat na hodnocení zhulenců co za dobrý seroš nepoznaj nic než teorii jak poznat svou matku. Ale tahle elitní bojová jednotka je elitním animovaným seriálem. Bejt jich stovka, tak jsou z nich moderní Šmoulové:-)))

Dallas

Dallas (1978)

Dallas je legenda mezi telenovelami i seriály. Velice vážně pochybuju, že většina těch, co jej zde hodnotí jej zažili nebo viděli celý na to, aby jej takto zle kritizovali, jinak by jej těžko mohli řadit mezi typické jihoamerické telenovely kam nepatří a přiřadili by jej správně k americkým nekonečným seriálům typu Tak jde čas a Dallaských následovníků Dynastie a dalších. Seriál není sice nijak excelentní a je určen spíše pro naše babičky, ovšem na svou dobu způsobil průlom mezi seriály tohoto typu. Navíc filmový blaf se smrtí Bobbyho patří k nejdokonalejším seriálovým tahům, pokud si to někdo neráčil aspoň dohledat na netu. Proto ho mám rád. Padouch Džejár schopný zaprodat klidně vlastní rodinu je jedna z nejlepších a nejvýraznějších záporných postav co kdy vznikly a také jedna z mých oblíbených seriálových postav po Houseovi a Alu Bundovi. Zkrátka dokonalý záporák. Navíc nesmrtelná znělka. Proto se nestydím dát tento seriál ke svým oblíbeným, je totiž jeden z mála nekonečných, které jsem rád sledoval a spolu s Chobotnicí další mezi prvními co jsem kdy shlédl.

Chobotnice

Chobotnice (1984)

Jeden z prvních seriálů, které jsem kdy viděl. Už jako malej jsem se zamiloval do správnýho poldy Corrada a na tomhle seriálu vyrůstal. Škoda sice, že od páté série už v ní nebyl a na kvalitě seriálu se to projevilo, podle mě měla Chobotnice čtyřkou končit a netahat to až do desítky. Ale jinak jasná jednička italské tvorby a špička mezi krimi seriály. Táno, Espinoza, Accaducio..dokonalé postavy skvěle ztvárněné s třešničkou na dortu Corradem. Tohle se prostě musí líbit každému, kdo má rád pořádnou kriminálku, nesmrtelná klasika.

Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210 (1990)

První legenda pro mladé. Bohužel odhodnocená těmi kteří jej ani neviděli a jimž nedošlo, že seriál tehdy byl tvořen především aby ukázal všechny běžné starosti mladých. Dneska je pubescenti neřeší, maj vše hustý, brutus a v penálu, takže sem pak píšou jaká to je kravina kopírovaná odjinud. Přitom tenhle byl první a nejlepší svého druhu. Ať si všichni jej kazí jak chtějí, mě se líbil, vyrostl jsem na něm, vím jak je dobrý. A kdo se dnes stydí že v mládí miloval Brendu nebo Brandona a věšel si jejich plakáty z Bravíčka na zdi pokoje je suchar.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Tohle je jedna z věcí, které jsem spolu s Alfem a Plným domem viděl jako první mezi seriály, když jsem byl malý a která mě odpanila ve světě sitcomů. Jedna z mých prvních seriálových lásek. A Coudy, geniální to postava. Jak by řekl hrabě Teleke z jistého známého filmu..,,toť učiněný sitcomový Homér,,:-DDD

Ulice

Ulice (2005)

Docela se divím, jak to tu všichni rozcupovali. Nejsledovanější seriál a odpad? Kdo potom na to teda kouká. Spíš se milánkové to bojí přiznat a hrajou si zde na tvrďáky. Doma ale jistě nevynechají ani díl. No já si to přiznám,mám Ulici rad. A vy ostatní mi neříkejte, že v dnešní době všech tupounských kriminálek není horší seriál. Jistě není to dokonalost sama. Ale byl jsem u zrodu seriálu, občas u natáčení. Pokud pominu dějové linky pubert lásek Terezky a spol., tak to svou kvalitu má.