Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (118)

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Jako DnD hrac jsem se nesmirne bavila. Jasnej plnej pocet, nic bych nevytknula. Doufam, ze bude vice takovych skvelych filmu. Doporucuji 5 *

plakát

Nailed It! (2018) (pořad) 

Americani, alespon v tomto poradu, jsou opravdu tupi. Ani neumi precist recept. Moderatorka je strasny zjeveni a celkove je to akorat hrozne plytvani jidlem.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Tento příběh již po čtvrté. Tentokrát s Bradleyem a Stefani. Klobouk dolů před zpěvem herce a hraním zpěvačky. Nicméně druhá půlka filmu se nerovnala té první, která byla vážně ohromná a film se po první strávené hodině stal nudným a průměrným. Písně krásné.

plakát

Ten, kdo tě miloval (2018) odpad!

Bohuzel, tohle nezachanily ani ty pohledy na zimni karlovarsky kraj.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Stejna klise ("Slib mi, ze me zabijes"), stejny pribeh, bambilion Marvelovskych postav. Jelikoz jim za chvilku dojdou, ocekavam prichod dalsich, napr. Venoma, i treba nemarvelovskych - piratu z Karibiku nebo Grindewalda.

plakát

Sněhulák (2017) 

Krasna krajina, most a i Michael Fassbender. Za to ty dve hvezdy. Dej hrozne neusporadany, cela ta pointa literarni predlohy se uplne ztratila. A herecka, ktera ztvarnila Rachel byla velmi spatna volba.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Takové akce a nic z toho. Vážně jsem záviděla lidem, kteří to nevydrželi a v půlce filmu odcházeli. Škoda, že moje sedadlo bylo tak daleko uličce.....