Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka (2010) 

Dnes jsem měl tu čest vidět asi půl hodiny tohoto pokladu... Kamera, kulisy a vlastně celkově scénář, připomíná spíš německou televizní pohádku, ale určitě ne světový fantasy film...btw. Lucka, která z roztomilé holčičky v prvním díle vyrostla v lehce baculatou vesnickou selku dokonale dotváří efekt německé céčkové pohádky.

plakát

Sejmi prezidenta (2014) 

Tolik keců na téma "Amerika je nejlepší, Amerika má nejsilnější armádu, atd.." jsem snad ve filmu ještě neslyšel. No asi ideální film pro blbý Američany.

plakát

Herkules v New Yorku (1970) 

Nechápu hodnocení místních "inteligentů". Pro fanoušky Arnolda nepostradatelný film! Je to jeho úplně první film, nízkorozpočtový, člověk se musí povznést nad efekty atd...Ale kdo má rád Arnolda se u filmu zaručeně zasměje a ocení tu neskutečnou formu ve 24 letech!

plakát

Team America: Světovej policajt (2004) 

Film, který by hlavně v těchto dnech měl vidět každý. Pro méně chápavé což je očividně většina komentujících na csfd, nejmenuje se to team America jen tak....

plakát

Osm hrozných (2015) 

Upřímně jsem při prvním pokusu film po hodině vypnul. Pak jsem ale kouknul na csfd a když všichni psali, že film se rozjede až v druhé půlce, dokoukal jsem to. Musím říct, že druhá půlka filmu je opravdu dobrá a bavila mě, první je ale tak hrozná, že opět nechápu hodnocení odborníků z csfd 82%....Druhá půlka filmů by si takový 75% zasloužila, ale první nestojí ani za 30%...

plakát

Everest (2015) 

Nejde mi do hlavy vysoké hodnocení tohoto filmu...Chvílema jsem to skoro nesledoval. Stejný film, jako tisíc jiných na tohle téma, dokonce jako tisíc jiných se stejným názvem. Víc k tomu asi není potřeba říkat.

plakát

Road (2014) 

Nevíte někdo kde stáhnout titulky? Nemůžu je nikde najít...

plakát

Vykolejená (2015) 

Nemůžu si odpustit hodnocení už po pěti minutách filmu.....To nedokázali sehnat hezkou herečku? "Tohleto" má jako hrát ženskou, co spí se spoustou chlapů? A další věc, hlavně nestahujte film s tragickým českým dabingem.

plakát

Až na vrchol (2015) 

Super dokument v podstatě pro každého. Neznalé to uvede do děje v posledních pár letech, znalí se podívají na pěkné záběry plus věci ze zákulisí, které jste určitě nevěděli....MotoGP miluju, takže pro mě opravdu skvělý dokument, který nemůžu ohodnotit jinak než pěti hvězdami.