Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Obsahy (19)

Shrek's Thrilling Tales

Shrek's Thrilling Tales (2012)

Shrek's Thrilling Tales je krátkometrážní film, který je složen ze tří příběhů ve kterých se naši oblíbení animovaní hrdinové z filmů Shrek a Monstra vs. vetřelci dostanou do sporů s bytostmi živými i mrtvými. Nedivme se proto, když uvidíme ducha lorda Farquaada ukrást Shrekovy ženu Fionu, nebo mrkví/zombie invazi.

Baby Shower

Baby Shower (2011)

Film začíná shledáním čtyř bývalých nejlepších kamarádek ze školy. Jsou tu jednak, aby si trochu odpočinuly, ale hlavně oslavily těhotenství jedné z nich. Radostná oslava se zkomplikuje v momentě, kdy těhotné Angele zavolá její přítel, který jí oznámí, že s ní skoncoval. Začal totiž chodit s jednou ze tří kamarádek Angely. Těhotná Angela samozřejmě okamžitě zjišťuje, která kamarádka ji zradila a když se jí odpovědi nedostane, použije nestandardní metody. Oslava se náhle změní na teror.

Černobylské deníky

Černobylské deníky (2012)

Čtveřice mladých přátel jezdí po světě a navštěvuje nejznámější místa Evropy. Nyní je před nimi cesta do Moskvy. Jenomže před odjezdem jeden ze skupiny přátel navrhne, aby se jeli podívat do Černobylu, že by je tam mohl dostat jeho známý. Skupina návrh podpoří, a tak vyráží spolu s dalšími dvěma turisty na Ukrajinu. Celkem tedy sedm osob dorazí do Černobylu užít si tamního kouzla. Bohužel v Černobylu se ukrývá ještě něco, co má hodně společného s děsivou historií, kterou zná celý svět.

REC 3: Počátek

REC 3: Počátek (2012)

Třetí díl úspěšné hororové série REC začíná svatbou mezi Koldou a Clarou. Na svatbu se samozřejmě vydají i všichni příbuzní a přátelé novomanželů. Bohužel jeden z pozvaných si sebou donesl zranění. Přesněji řečeno kousnutí od nakaženého psa, které způsobí, že novomanželům se nejkrásnější den jejich života změní v noční můru. Film také odpoví na otázku, odkud virus pochází.

Teleportal

Teleportal (2009)

Teleportal je kratkometrážní horor trvající necelé tři minuty, který pojednává o muži, který hraje brutální krvavou hru. Za nevysvětlitelných okolností se však dostane do prostředí hry, kde musí sám za sebe bojovat o svůj život.

Pokoj 1408

Pokoj 1408 (2007)

Pokoj 1408 je filmovou adaptací povídky Stephena Kinga, kde je hlavní postavou spisovatel Mika Enslin (John Cusack), který ve svých knihách uvádí převážně hororové povídky, paranormální jevy, nebo strašidelná místa. A právě na jedno takové nyní vyráží. Jeho cílem je legendární pokoj 1408 v hotelu Delfín, kde se událo už dvanáct sebevražd a třicet přirozených úmrtí. Mika Enslin se do hotelu, přes varování ředitele Olina (Samuel L. Jackson) nastěhuje a doufá, že získá skvělý podklad pro svoji knihu. S jednou možností, ale vůbec nepočítá, že řeči kolem pokoje mohou být pravdivé.

Bylo, nebylo

Bylo, nebylo (2011) (seriál)

Hlavní postavou tohoto fantasy seriálu je Emma Swan, která se živí jako lovkyně lidí propuštěných na kauci. Po většinu života se Emmy starala jen sama o sebe, to se ale okamžitě změnilo poté, co se shledala se svým desetiletým synem Henrym, kterého dala v mládí k adopci. Henry byl ale poněkud neobyčejný. Myslel si totiž, že jeho matka je dcerou Sněhurky a prince Krasoně a městečko Storybrooke je součástí kletby Zlé čarodějnice, která s její pomocí uvěznila pohádkové bytosti v moderním světě, navíc si žádná z pohádkových bytostí nevybavuje vzpomínky na to, kdo a co je zač. Emma synovi samozřejmě nic nevěří, když se ale dostane do Storybrooku, začíná mít podezření, že její syn mluvil pravdu.

Kruh 2

Kruh 2 (2005)

Kruh 2 je pokračování úspěšné první části od Gora Verbinskeho, ve kterém se tajemná dívka z videokazety opět vrací, tentokrát s jediným úkolem, dokončit to, co začala. Rachel a její syn Aidan už Samaře jednou unikli a snaží se na strašlivou minulost zapomenout, postupně ale zjišťují, že kdo nahrávku jednou uvidí, tomu mnoho času nezbývá.

Šmoulokoleda

Šmoulokoleda (2011)

Ve snímku podobném známému dílu Charlese Dickense Vánoční koleda navštíví tři duchové šmoulu Mrzouta, který je i na Vánoce otrávený a ani nechce dělat to, co dělává každé Vánoce - ozdobit špičku šmoulího vánočního stromku. Za doprovodu těch nejznámějších a nejkouzelnějších vánočních písní nám film ukáže, jak to asi chodí ve šmoulím světě. I šmoula Mrzout si postupně začne uvědomovat, že když se nepolepší, čeká na všechny šmouly zlý Gargamel.

Neviditelné zlo

Neviditelné zlo (2006)

Skupinka mladých kriminálníků dostane šanci odčinit část z trestu za mřížemi. Jejich úkolem je vyklidit velice starý a rozsáhlý hotel. Od první chvíle ale každý tuší, že je na něm něco divného a brzy všichni přijdou na to, proč. V hotelu totiž pobývá ještě někdo, poznamenaný minulostí a šílenými praktikami své bláznivé matky, která je mu stále na blízku. Je neskutečně vysoký, má velikou výdrž a nejspíš je i bláznivý psychopat, prostě typický záporák. Skupinka kriminálníků za chvíli pochopí, že ve vězení bylo mnohem bezpečněji.

Sněžný drak

Sněžný drak (2013) (TV film)

O princezně, která se svým vyvoleným podstoupí dlouhou a nebezpečnou cestu, ve které budou muset čelit řadě překážek, aby nakonec zjistili, že nad vším můžou zvítězit jen skutečnou láskou.

Magazín Ligy mistrů

Magazín Ligy mistrů (2002) (pořad)

Magazín Ligy mistrů nám týden co týden dodává čerstvé a nejzajímavější momenty z nejlepší fotbalové soutěže světa.

The Collector

The Collector (2009)

Každý řeší problém s dluhy jinak. Hlavní hrdina se je rozhodne vyřešit tím, že vykrade dům svého zaměstnavatele. Jenže nepočítal s tím, že v domě je další člověk, který si potrpí na násilí a mučení. Takže zloděj, který šel původně pro peníze, musí bojovat o vlastní život a to, co ho bude čekat při útěku by nikdo nikomu nepřál.

Desáté království

Desáté království (2000) (seriál)

Fantastická rodinná minisérie, která získala prestižní cenu Emmy, v níž ožívají známé pohádkové postavy a dobro bojuje se zlem. Příběh začíná ve chvíli, kdy se macecha vládce Čtvrtého království, prince Václava, hodlá zmocnit vlády v pohádkové říši a promění prince na psa. Z obavy o svůj život se princ v psím těle pokusí o útěk. Ten se mu sice zdaří, ale propadne se kouzelným cestovním zrcadlem do New Yorku 21. století, kde vběhne pod kolo půvabné servírky Veroniky Levé. Královna, ale pošle děsivé zlobry a vlka, aby prince našli a přivedli. Až bude mít královna prince ve své moci, nebude ji nic stát v cestě, aby ovládla všech devět království.

Příšerky z podkroví

Příšerky z podkroví (2009)

Dvě rodiny jedou na prázdniny do jednoho velkého domu, kde se chystají na odpočinek, nebo lov ryb. Poklidnou dovolenou překazí až návštěva nezvaných hostů. Když se totiž na jejich střeše objeví malí mimozemšťané, kteří mají s pozemšťany nekalé úmysly, tuší, že tato dovolená bude trochu jiná než ostatní.

Goalissimo

Goalissimo (2007) (pořad)

Goalissimo je fotbalový magazín, který přináší sestřihy nejzajímavějších momentů, které se udály i v méně známějších ligách jako jsou Premier Liga (Rusko), Eredivisie (Nizozemsko), Jupiler League (Belgie), Tippeligaen (Norsko) a další. Čas od času se v Goalissimu objevují i různé ankety jako např. o nejlepší gól.

Vánoční koleda

Vánoční koleda (2009)

Oblíbený příběh z pera Charlese Dickense o lakomém Vydřigroši, kterého o Vánocích navštíví tři duchové. Nejprve duch minulých Vánoc, který ho vezme do dětství. Duch přítomných Vánoc ho provede časem, který se odehrává nyní, kde Vydřigroš poznává, jaké mají o něm přátelé mínění. A jako poslední duch budoucích Vánoc mu ukáže, co se s ním stane, pokud se nepolepší. A Vydřigroš zjišťuje, že na světě jsou i jiné věci než peníze.

Horákovi

Horákovi (2006) (seriál)

Lucie (Lucie Benešová) má dvě dcery a Jan (Igor Bareš) zase tři syny. Poté, co se vezmou, jsou jedna velká rodina a Lucie s Janem doufají, že to bude klapat, ale lehké to mít nebudou, protože holky a kluci jsou hodně odlišní, ať už jde o zájmy nebo o lásku. Postupem času ale k sobě nacházejí cestu a začínají společně žít, pomáhat si a prožívají obyčejný život.

Na doraz

Na doraz (2010)

Peter (Robert Downey Jr.) a Ethan (Zach Galifianakis) jsou dva odlišní lidé. Peter je úspěšný manažer, kterému se má co nevidět narodit dítě a Ethanovi zase zemřel jeho milovaný otec. Ale kvůli sněhové bouři musí spojit své síly, aby se Peter dostal do nemocnice k porodu svého dítěte a Ethan zase hledá vhodné místo pro otcův odchod. Ovšem cestování dvou protikladů bývá někdy zajímavější, než se zdá.

Reklama