Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (57)

plakát

Lovec: Zimní válka (2016) 

2* za super herecké výkony, hlavně Charlize Theron a Emily Blunt, ale i kdyby všichni herci hráli sebelíp příběh jako takový to nezachrání.:(

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Mnohem, mnohem lepší, zajímavější a akčnější než první díl, díky bohu se konečně využil potenciál tohoto nápadu, třeba bude další díl ještě lepší.

plakát

Očista (2013) 

Potenciál to má, ale podle mě se z toho dalo vyždímat mnohem mnohem více.

plakát

V hlavě (2015) 

Celkem dobrý animák, ale upřímě Smutek mi leze na nervy tak že bych jí zkopla do jámy zapomnění. Neuvěřitelně mě rozčiluje, neměla být Smutek ale Blbost.

plakát

Monstra vs. Vetřelci (2009) 

Abych pravdu řekla hodně sem se bavila, ale myslím si že jsou tu jen dva základní pilíře díky kterým to tak bylo: Bob a Chybějící článek.

plakát

Mimoni (2015) 

Čekala jsem od toho mnohem, MNOHEM víc než jen úsměvné momentky. Šla jsem na mimoně s představou smíchu a ne úsměvu.... v sále jsem zaslechla smích snad jen jednou, zklamání.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Líbilo se mi to, co musím opravdu vyzdvyhnout je hudba! Úzašná, povedla se! Někteří si tu stěžují na zpomalovačky, ale mě se tu líbily a seděli mi do jednotlivých scén takže s tímto dílem absolutně problém nemám. Nenudila jsem se a to je to hlavní. :)

plakát

Žraloci (2005) odpad!

A jak krásně ti žraloci pod vodou řvou...Vážně já nevěděla, že to umějí.