Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (3)

Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem

Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem (1999)

Alvin a jeho bráchové vystupují v tematickém zábavním parku nazvaném vznešeně Majestic Movie Studios. Po jednom z jejich vystoupení prozkoumávají největší atrakci Frankensteinův hrad. Objeví tam doktora Frankensteina i s jeho monstrem, které všem nahání hrůzu. Pro tyhle rošťáky je to ale láska na první "leknutí". Monstrum se s nimi vydává na cestu zábavním parkem. Zanedlouho skončí všichni na tobogánu. Ten ale není poslední atrakcí, kterou navštíví. Jejich setkání se promění v sérii bláznivých a divokých kousků, které zaručeně pobaví celou rodinu.

Ztraceno v překladu

Ztraceno v překladu (2003)

Osobitý příběh posmutnělé milostné komedie Sofie Coppoly vás zve do tokijského luxusního hotelu, kde se herec Bob Harris (Bill Murray) setkává s mladou absolventkou filosofie Charlottou (Scarlett Johnson). On sem přijel točit reklamu, ona doprovází svého velmi zaměstnaného manžela (Giovanni Ribisi ). Oba si tady připadají ztracení, nerozumějí jazyku, kultuře. Oba mají spoustu času a oba trpí nespavostí. Náhodné setkání, pár společných dní a pocit blízkosti pomáhají oběma překlenout osamění v neznámém prostředí a možná oba získají i něco víc.

Životní zkouška

Životní zkouška (2000)

Když jí unesou manžela, všichni ji nechávají na holičkách. Jedinou nadějí se stane profesionální vyjednavač Terry Thorne. Američan Peter Bowman (David Morse) je v jihoamerické Tecale unesen partyzány a zatímco je vyčerpávajícím pochodem hnán do tábora v horách, specializovaná agentura zastupovaná zkušeným Terrym (Rusell Crow) začne vyjednávat o výkupném. Když vyjde najevo, že Peterova firma nezaplatila pojištění, agentura se stáhne, ale Terry znechucený tímto přístupem se vrátí a slíbí Petrově zoufalé manželce Alici (Meg Ryan) pomoc na vlastní pěst. Obratně získává potřebné informace, snižuje finanční požadavky únosců a překvapivě se přitom začne s Alicí sbližovat. Začíná si však uvědomovat, že Petr už ví o partyzánech příliš mnoho, aby ho nechali žít. Má pokračovat ve vyjednávání, nebo se pokusit o riskantní osvobozovací akci?

Reklama