Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Dragon Head (2003) 

Trochu mi to připomnělo Alenku v říši divů. Hlavní hrdinové pořád procházejí různými rádoby-nebezpečími, ze kterých vždycky nějak vyváznou, což divák odtuší, vzhledem k dvouhodinové stopáži. Post apokalytpické prostředí je tak infantilní, jako by ho vymýšlel školák čtvrté třídy. Příběh je naznačen policistou-geologem amatérem, kterému byste ani nevěřili nos mezi očima, natož spráné pochopení reality. Přibližně hodinu z celého filmu zabírá brekot hlavních hrdinů, což je nejspíš důvod, proč jsem jim přál brzkou smrt, druhou hodinu mlácení a kopání do libovolných věcí okolo sebe. Na druhou stranu, když po půlhodině počátečního usedavého plakání vyšli z tunelu, naskytl se báječný pohled na postapokalyptickou zemi, který skutečně ohromil. Kdyby se dávaly Oskary za dokonalý ustrašený pohled po dlouhé hodiny pilovaný před zrcadlem, Aoki by to určitě vyhrál.

plakát

Prometheus (2012) 

půl hvězdičky za efekty a půl hvězdičky za unikátnost. Je to zřejmě film s největším počtem logických nesmyslů, co jsem kdy viděl. A byla docela zábava je nacházet :)

plakát

Jumper (2008) odpad!

Celý film o tom, jak se dítě zamiluje, pak se naučí teleportovat, ale přichází problém ve spravedlivém černochovi, který nemá nic lepšího na práci než zabíjet všechny lidi, kteří se teleportují, protože je prostě "nesnáší". To jako vážně???

plakát

Veterán (2012) 

jedna hvězda za scénu s drtičem na odpadky :)

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Chvílemi jsem se zasmál, ale jinak to byla neobyčejná blbost plná kýčovitých stereotypů (Rusové - kdo jiní - jako hlavní antagonisté), filmových chyb a reklam na bezpečnost aut BMW a skvělost výrobků od Eplu.

plakát

Dařbuján a Pandrhola (1959) odpad!

Havíři pijí, ikdyž nemají čím zaplatit. Udělají si jedenáct dětí, ikdyž je nemají čím nakrmit, a bohatí je mají živit (jak pandrhola správně poznamenal). Když se jeden z havířů uzdravil, za pivo utratil veškeré rodinné úspory. Služky kradou. A tito nerozumní lidé bez špetky zodpovědnosti jsou zde vykresleni jako ti hodní, zatímco pandrhola, který jen chce zpět, co mu havíři a jiní ukradli, je zde vykreslen jako ten zlý. Co tato pohádka učí naše děti? Dělat děti, chlastat a krást.

plakát

Rosario to Vampire - Capu2 (2008) (série) 

Vysoce perverzní anime pro děti, po shlédnutí mohou plynule přejít k jakémukoliv chapadlovému hentai. Nicméně pořádná dávka velice stupidní zábavy spolu s kvalitním J-POPem dodává seriálu zvláštní šmrnc.

plakát

Transformers 3 (2011) odpad!

Děj v kostce: Američaní jsou ti hodní, co spolupracují s Autoboty, Rusové, potažmo Ukrajinci ti zlí, kteří spolupracují s Deceptikony. Optimus Prime najde na měsíci Sentinela Prime. Sentinel Prime zradí a přidá se k Megatronovi. Autoboti jsou nuceni opustit v raketě planetu. Deceptikoni zničí tuto raketu i se všemi Autoboty. Hlavní hrdina má rodinné a milostné problémy. Sentinel Prime začne teleportovat svou domovskou planetu, afroameričané ho chtějí zastavit. Záběr na americkou vlajku. Afroameričané mají však jen jednu střelu RPG a proto vylezou na mrakodrap. Mrakodrap padá. Autoboti vstali z mrtvých a vrací se, aby ochránili pravé americké hodnoty, jako je svoboda jednotlivce a auta se spotřebou 15 litrů/100km. Americká pěchota přilétá ve wingsuitech. Záběr na americkou vlajku. Optimus zachraňuje afroameričany v mrakodrapu. Bumblebee je zajat. Bumblebee je zachráněn. Hlavní hrdina porazí hlavního lidského záporáka. Sentinel Prime porazí Optimuse Prime. Megatron porazí Sentinela Prime. Optimus Prime porazí Megatrona. Všechny rodinné a milostné problémy hlavního hrdiny se vyřeší. Záběr na americkou vlajku.

plakát

Jódžú toši (1987) 

Chvílemi jsem si připadal jako v japonském anime pornu (Hentai). Skutečně tak polovina stopáže je zobrazování chapadlových perverzností a úchylnost nechutného dědy. I přes to (nebo možná proto) je film docela zábavný. Samotná hlavní dějová linka je jak z pohádky Jak člověk k Mutantí sexbombě přišel a dělá ze snímku něco víc.