Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Bez vědomí

Bez vědomí (2019)

Moje divoká karta mezi seriály, výborný počin, napínavé, dramatické, strhující, nemohla jsem to vydržet a zhltla jsem všech 6 dílů jedním dechem! ;) Krásný příklad, jak se i minulost dá natočit nově, moderně a jaksi up to date. Jen jediná výtka: zatímco angličtina byla s titulky, ruština ne.....

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Svěží, mladistvý seriál plný humoru, přátelství a lásky. Je s podivem s jakou rafinovaností tvůrci dovedli udržet v tajnosti totožnost " té pravé matky" po celou dobu 8 sérií. Moc se těším na vrcholnou 9. sérii. :)

Tohle jsme my

Tohle jsme my (2016)

Výborný seriál, který ukazuje, jak by měla fungovat rodina - podpora, láska, tolerance, komunikace, vyjadřování emocí a vůbec mezilidské vztahy. Jak někdo uvedl v komentáři, všichni jsou zde emoční Einsteini.

Hnízdo

Hnízdo (2020)

Super scénář, výborné dialogy, ze života, přirozené, člověk se nenudí ani chvilku. Z některých scén mě přímo mrazilo, jak jsou realistické, hluboce lidské, jak život není černobílý a je složitý.

O ztracené lásce

O ztracené lásce (2002)

Pohádkový příběh pro dospělé. Ani ne tak pohádka, je to příběh, který píše život sám. Ukazuje lidské charaktery a drsnost života i osudu. Přináší poučení a zamyšlení. Zajímavé je, že spousta snímků mě zaujme v době, kdy se na ně dívám a pak již mi tak zajímavé nepřijdou. Tento kousek mohu vidět třeba stokrát a pokaždé mi něco dá, všimnu si něčeho nového. Prvně jsem viděla před pár lety a i nyní jsem byla ohromena stejně jako kdysi.