Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (76)

plakát

71 (2014) 

Jack O`Connell víc než užasnej !!!

plakát

Vejška (2014) 

čáry, chlast, tráva, rap a Mádl... co víc od filmu chtít?

plakát

Světová válka Z (2013) 

Stručně - strašně moc scén podobných Walking Dead a od začátku bylo jasné že Brad Pitt zachrání celý svět, protože je to prostě BRAD PITT. Jinak přehnaně luxusní film. :D

plakát

August Underground's Mordum (2003) 

Často mi říkaj že nejsem holka, že žádná milovat tak strašně horory, poslouchat horrorcore a nesášet zvířátka... tak mi kámoš poslal odkaz na tenhle film a že prej ať se na to podívám když jsem ,,takovej tvrďák". A teď mi došlo že jsem fakt asi psychouš když se mi to líbilo. :O

plakát

13 Eerie (2013) 

Kdo má rád zombíky, tak je to pro něj asi fajn.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Jelikož jsem k tomu dělala titulky tak jsem viděla každou scénu asi 5x a musím říct, že herecké výkony jsou na jedničku! Málem jsem se u toho nenadechla, jak to bylo napínavý... :DD a hlavně překvapil David Otunga! Od Halle se kvalita dala očekávat.Prostě NAPÍNÁK jak má být, i když to chování postav bylo někdy na pěstí..

plakát

Zrcadla 2 (2010) 

Krvavé, brutální, smíchané s nadprůměrnější duchařskou kriminálkou. Rozhodně lepší než dvojka, která byla děsně moc detektivní. :O Prostě takové béčko, které neurazí.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Ten, komu se líbily Babovřesky, je pro mě jenom smutná nula.

plakát

The Loneliest Planet (2011) 

'The Loneliest Planet' je prostě film o amerických hrdličkách na prázdninách ve východní Evropě (Gruzie), průvodcem jim je jejich přítel. Musí čelit všelijakým těžkostím a rozhodnutím, nebo jak to nazvat. Film mi někdo doporučil a já naprosto nevěděla, co od toho mám jako očekávat, tak jsem očekávala všecko možný. Začalo to celkem slibně a zajímavě, zejména mě zaujalo to, že postavy vlastně chodí po rozlehlém a neznámém terénu. Herecké výkony byly až průměrné, ta ženská vypadala úplně jako Jessica Chastainová, ale méně nadaná. Pro kinematografii je to velmi vizuálně ohromující snímek, kamera často zachycuje okolní krásu. Scénář je opravdu VELMI POMALÝ, obsahuje minimum dialogů a když už se tam nějaký objeví, je velice nekonzistentní, charakter postav by se dal taky jaksi "zlepšit", šel by i lepší příběhový prvek. Ke konci filmu jsem byla hodně zklamaná... je to dobrý film když vám nejde usnout - jednodušše si ho pustíte a u poloviny už spíte.

plakát

Hostel (2005) 

Geniální. Nevím jak jinak to popsat.