Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (71)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Teď jsem dokoukal poslední epizodu, musím říct, že kdo kuje prsteny a s kým mě překvapilo a i když jsme ho měli pod nosem celou dobu, úplně mi úniknul 👏 Za mě dobrý počin, který je zahodno sledovat určitě dál. Jinak určitě je potřeba se oprostit od Lore příběhu, tohle je jiné pojetí a vůbec není špatné.

plakát

Na okraji pouště (2015) 

Oscar Isaac: "Smrťák, smrťák a jeho havraní křídlo, tady kolem chodí zmrd s kosou a přesýpacímí hodinami, učiněný gentleman, ale alespoň nemá rakovinu."

plakát

Sněžná vlčice: Zimní příběh (2018) (TV film) 

Koukám, že málo recenzí, takže přidávám. ®Tohle je skvost mezi dokumenty o vlcích, poutavé, lákavé, vřelé, společenské a živé. Pokud máte rádi psovité šelmy, tohle je "must see" a to jednoznačně. Není co dodat, snad jen to, že tenhle snímek si chci pamatovat do skonání.®

plakát

Řežba v Tombstone (2013) 

××× Slovy Satana (Mickey Rourke) : Bůh Tě stvořil k obrazu svému, (následuje skřek na mučící židli), no a já k obrazu svému. ××× Strejda Denny zase válí, nevím proč, ale jemu tyhle role žeru. V zásadě jde o zlodějnu, zradu, pomstu a smlouvu s ďáblem a vyplněné to jest kusy mrtvol. Toď opravdu vše.

plakát

Greta (2020) 

Na 5 ***** to není, ovšem na odpad také ne, takže k vyrovnání "JingJangu" hodnotím "Fullhousem". Dokument je natočen z blízkého kruhu okolo Grety, je autentický, její boj a touha něco změnit k zeleným zítřkům, je až neskutečný, řekl bych, že po 30 minutách stávky na chodníku, bych to zapíchnul a šel na chlazené. Ona je "držák", ale hlavně, otevírá znovu otázky na které se už dlouhou dobu upozňuje od 90tých let. A tím, že už tak mladá se aktivně zajímá o problematiku a ano, až tak extrémě a ano, ona vzbuzuje zájem okolí. Co je to za malou holku, která tak upenlivě se honosí transparenty a nechodí do školy, po pátém míjení, už to lidem nedá a optají se a fotí a dokumentují a marketing pro "green planet" tak nabral na síle. Pointa je, ukázat, informovat a nakonec i pohrozit, jinak v budoucnu sklidíme úrodu plnou plísně. Lidsvo musí konat! Planeta bude žít dál, zotaví se, jelikož ona to umí, ale otázkou je jestli to bude s námi nebo bez nás a to už je naše otázka, co s tím uděláme?

plakát

Infiltrace: Obchod se soucitem (2020) (TV film) 

Perfektní reportáž, více takových je potřeba, aby rádoby "obchodníci", množírníci a jejich nohsledi byli v pozoru, kdy zase na ně vykoukne zvídavá osůbka. Je třeba si uvědomit, že kupovat či jakkoliv jinak získat (pakliže je násilím všechny neodcizíte) zvířátka z množíren, možná ze svého přímočarého pohledu je zachraňujete, ale zároveň přispíváte k jejich kšeftu. 1. Ověřte si koho dotujete, 2. chtějte vše vidět, 3. použijte internet a zjistěte si něco o dotyčných "chovatelích", sbírkách atd. 4. zprovozněte Vaší šedou kůru mozkovou. ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ Komentáře podivuhodných osob ♣Takaru♣ a ♠Esmit♠ mě vedou k zamyšlení, že jejich koment je "bullshit". Ano, tak prosté to je. Asi nedávali pozor, možná by měli zkouknout tenhle díl Infiltrace ještě jednou, jinak doporučuji si ještě zopakovat alespoň první stupeň základní školy, jelikož trocha finančních počtů se tam přeci jen objevuje. Bílí koni mnohdy ani neví, že jsou takhle využívání, jako třeba možná dotyčná paní ve snímku, problém je, že pokud vytvoříte sbírku,vybere se obnos a stále se nic neděje, místo toho se kupují pračky, auta, dávají se zbytečné velké sumy do poradenství, asi něco smrdí nemyslíte. Na závěr pan veterinář P. Foglar by se měl nad sebou zamyslet.

plakát

Piráti (2014) 

Tomuhle se vyhněte! akce možná, ale jak máte alespoň nějaké neuronové spojení v hlavě, tak "no more".

plakát

Život (2017) 

Za mě 88%. Perfektní scifíičko s alieníkem včele, bezpochyby má navrch na letošního Vetřelce. Bestie je dobře vizuálně ztvárněna a to musím zase podotknout, že lépe jak ve Vetřelci. Film mě mrazil od začátku až do konce, doufám, že až bude mise na Mars, nic tak odporného se tam nevyhrabe z hlíny. Snímek nám krásně ukazuje, jak z mála může být katastrofa velkých rozměrů. Vesmír je zatraceně velký, je zcela jisté, že budou i jiné formy Života a bohužel zcela nás to odsouvá do fronty, nikoliv katolické jedinečnosti.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Někteří čekali další odvar jako jednička, ale dostali jsme lahodnou omáčku, která stejně lahodí vašemu jazýčku tak i oku.