Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (5)

Věc

Věc (1982)

Horor s velkým "H", poutavý děj se skvělou atmosférou, výborný Kurt Russell, výborné zpracování, výborné masky, strach a nejistota doprovází od začátku až do konce filmu, kde nikdo neví kdo je kdo, otevřený konec je jasnou a nejlepší volbou, žádné zbytečné prodlužování, hororový nadšenec dostane co chce.

Patrola

Patrola (2012)

Film je jednoduše boží, má všecko: akci, napětí, dramu, zábavu, jednoduchost, pestrost, rychlost, herectví = parádní "um", hlavně pan Peňa. Kašlu Vám na neutrálnost komentářů a nestranné cítění, tohle mě uchvátilo. Pro Ty co film nepochopili a nepřišli filmovému snímku na notu, tak ani nepřijdou, raději si protřete oči voskem a běžte spát se zapnutou televizí, kde momentálně vaří pan Babica či nadává Zdeněk v noční repríze.

Pozemšťan

Pozemšťan (2007)

Brilantní filmové dílko, je tu jistá podobnost se světem podle Prota, ale svůj půvab stejně jako Prot má. Neznámí herci, vyjma pana Richarda Riehleo, režisér zapomenutý a scénárista mi něco málo říká, ano lze ho spojit se seriálem Star Trek. Každopádně i takoví lidé dokáži sepsat, sehrát a "zrežírovat" zajímavý, neokoukaný, jednoduchý děj se strhujícím výsledkem.

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

V dětsví se mi film neskutečně líbil, inu přetrvává to ve mě do dnes a myslím, že mnoho let dále i bude.

Není co ztratit

Není co ztratit (1997)

Zhlédnutím této báječné komedie, nic neztratíte ba Vás velmi potěší, už jen ti dva jsou paka (myšleno v dobrém smyslu) sama o sobě, malý a velký, dějově rychlý spád a k filmu super "soundtrack".