Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (6 460)

plakát

Trable o Vánocích (2015) 

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně.

plakát

Dostaň Agátu (2010) (pořad) 

"Lidi pochopili, kam já patřím. Do kravína." Agáta se jednomu mému orgánu evidentně líbí, ale ty ostatní ji nesnášejí. Zejména uši. Na tyhle několikaminutové výstřiky se zkrátka celkem dá koukat, ale nedá se to poslouchat. Agáto, sorry. Svlíkni se a mlč!

plakát

Praha vs. prachy (2015) (pořad) 

"Pro mě je naprosto dostačující důkaz podvodu to, že cesta měla stát kolem 150,- a taxikář si prostě řekl o 490,-." Taxíkem ze zásady nejezdím a kvůli taxikářskému okrádání cizinců nemám špatné spaní, ale přesto jsem si myslel, že tohle mě bude bavit. Zůstalo to tak na půl cestě. Je z toho totiž jasně patrné, že zdokumentovaná skupina podvodníků není hamižná a dokáže upustit peníz. Něco na Magistrátu, něco hlídkařům a asi ani novináři nejsou úplně škodní. Z tohoto úhlu pohledu připomíná Jankova snaha spíše boj s větrnými mlýny. Všichni jsou si vědomi své nedotknutelnosti, hlavní odborář se obvinění směje do kamery a nevyřešilo se nic, přestože ambice na to určitě byly.

plakát

Černá listina - Série 3 (2015) (série) 

"Nebudu vás trestat za vzájemnou rivalitu, ale osobně vás vykleštím, jestli přijdu na to, že nesdílíte získané informace." První polovina třetí série, zakončená Ředitelovým "přistáním", se mi hodně líbila, i když Red s Liz jenom prchali a tak spolupráce s FBI za moc nestála. Pak přišly hodně slabé epizody typu Lady Amdrosia či Mys May, které mě hodně otrávily, ale konec už byl zase slušný. Avšak laciný trik spočívající ve vstávání z mrtvých si tvůrci mohli ušetřit.

plakát

Černá listina - Alexander Kirk (č. 14): Závěr (2016) (epizoda) 

"Nečekám, že si ušpiníte své ruce ilegální ropou." Redova zdržovací objednávka v bistru byla dokonalá, ale o to tu nešlo. Šlo tu o to, že někdo je mrtvý o dost míň než by měl. Kdo to říkal? Já jsem to říkal. Dělat z diváka debila zabitím hlavní hrdinky se zkrátka moc nepovedlo, ale další rodinná pouta vznikají a situace je dost otevřenější než by po skončení série měla být.

plakát

Černá listina - Alexander Kirk (č. 14) (2016) (epizoda) 

"Je čas odložit odznaky do šuplíku. Tohle je film o pomstě." Spolupráce FBI s Halcyonem je vynikající a Resslerovo morální dilema, strategické myšlení Scottie či Redovo vedení kroků budoucího amerického prezidenta taky stojí za to. Jen ta nově objevená rodinná pouta to trochu zpomalovala.

plakát

Černá listina - Susan Hargrave (No. 18) (2016) (epizoda) 

"Nabízím Vašemu šéfovi olivovou ratolest. Pokud ji nechcete, ráda Vám ji vrazím do zadku." Scottie mě dost bavila a Redovo sjednávání schůzek s ní taky nemělo chybu. Navíc si přitom řešil další obchody a přitom mě dost zaujala žena žárlící na porno. To už je dost nebezpečné. Jak má být chlap věrný v takové době? To se ani nesmí vyspat se ženami, které ho o to požádají? To je přece neslušné odmítnout a já jsem slušný člověk.

plakát

Budiž světlo (2006) 

"Náš dům bude vidět z vesmíru." Vánoce moc neprožívám a soutěživý skoro vůbec nejsem, ale jestli mě chce někdo překonat v počtu žároviček, ve velikosti vánočního stromku nebo plodnosti velblouda, tak se dočká letící koule, žaloby a rychlobruslařského souboje. Já jsem se zkrátka v souboji Buddyho se Stevem našel a proto mě dost mrzí, že Buddyho dcery byly mnohem zajímavější než souboje obou vánočních pošuků.

plakát

Má láska s Jakubem (1982) 

"Koukej, zpívej, sláva masopustu ..." To se nám to bojovalo s větrnými mlýny, to se nám nastavovalo zrcadlo nespravedlnosti a to nás to tak moc nebavilo. Na druhou stranu byl ten uvědoměle naivní boj učitelky celkem sympatický a kdyby to vyšlo, tak by všichni skončili v nebi a jen já v pekle. Já se totiž nerad mačkám.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

"Vědět je dobré, ale vědět všechno je lepší." Opravdu někoho zajímá, co čtu, kam chodím a kolikrát denně se drbu na koulích? Jestli ano, tak jsem potěšen. Nicméně svý soukromí sdílet nehodlám, takže se dost těším na dobu, kdy se mi bez aktivace čipu v konečníku neodklopí prkýnko záchodový mísy. To bude teprve výzva. Do té doby se budu bavit u podobných snímků a budu doufat, že je velcí vizionáři nezakážou dřív než si "dobrovolně" budu muset v každé místnosti nainstalovat čtyři webkamery.