Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Ufff, první série za rovných pět,druhá a třetí za čtyři a čtvrtá??? Nevěřila jsem místním komentářům a ještě tak do patnáctého dílu poslední série jsem si říkala, že to není tak hrozné, ale pak se to zvrhlo v totální průser. Vše je jinak, chvílema tomu šmodrchanci nerozumím a nechápu, komu vo co go. Spoiler - nádor, z mrtvých vstalá matka, nevlastní brácha, těhotenství, milion zvratů v pár dílech....jen sedím a zhnuseně kroutím hlavou. Velká škoda, čtyři hvězdičky nechávám, ale tvářím se, že posledních asi deset dílů nebylo nikdy natočených a ten blábol byl jen zoufalým výplodem mé přebujelé fantazie.

Komapseumnida

Komapseumnida (2007)

Samozřejmě, kdybych měla seriál dopodrobna rozpitvat z hlediska uměleckého a světové kinematografii přínosného, asi by to na tak vysoké hodnocení nebylo, ale proč se někdy nenechat unášet dojemným příběhem, příjemnými obličeji a nepřemýšlet nad tím, jestli je to, na co se dívám, dost art a cool??? Komapseumnida mě velmi bavila, na přehrávání Korejců si začínám zvykat a SPOILER nadšeně musím zkonstatovat, že jsem fakt ráda, že Anděl zvítězil nad Čumílkem.

The Promise

The Promise (2011)

Vlastně samotný příběh (a to hlavně dějová linie ze současnosti) se mi zdá hodně neuvěřitelný a plný nepochopitelných náhod a ujetě hrdinských činů Erin, ale jinak nemám co vytknout. Velmi bolestný, napínavý a krásný seriál, dobře obsazený a natáčený v autentických reáliích Blízkého východu mě nenechal ani na chvíli vydechnout a donutil mě přemýšlet o tomto "jiném" světě i z pohledu Arabů. Protože každá mince má dvě strany a stejně je to i v tomto bohužel nekonečném boji o území a svobodu.