Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Pohádka
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Kriminálka Miami

Kriminálka Miami (2002)

CSI Miami je podle mě lepší než Kriminálka Las Vegas tam se ve všem strašně pitvají hlavně v pitevně fuj a podle mě David Caruso předčí Williama Petersena není tam špatný ale David Caruso jako poručík Horacio Cain má své charizma.

Superman

Superman (1993)

B!shope máš pravdu Dean Cain je v tomto seriálu dobrý ráda se na to občas podívám je to příjemná oddychovka je jasné že na Christophera Reeva nemá ale to jsou zase jiné filmy a myslím že ho nikdo nepřekoná. A Teri Hatcher jako Lois tak to jo souhlasím je to hezká holka

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Je to jeden z mála seriálů který se mi moc líbíl je to na způsob seriálu Hříšní lidé města pražského a nebo filmů Pěnička a Paraplíčko z dob policejního rady Vacátka a jeho kolegů Mrázka a Bouše. Gemini máš pravdu i po odchodu pana Moskalyka si seriál udržel svojí kvalitu a to je dobře. Strážmistr Arazim a jeho Ludmilka tam jsou moc fajn a také Ivan Trojan jako Bedřich Jarý když si vzpomenu jak tam nastoupil coby Bedřiška Jará tak se musím smát bylo to bezva.

Ptáci v trní

Ptáci v trní (1983)

Četla jsem knížku je tu jak píše Lynn tlustá bychle kterou jsem se prokousla a stálo to za to. Tento seriál je hezký příroda je sice na můj vkus trošku suchá přípomíná horkou Saharu z čehož je mi vedro.Ale jsou tam i krásná města. Příběh je to romantický a napínavý a taky smutný Rachel Ward a Richard Chamberlain jsou užasní ráda se na to dívám je tu vytižená nádherná láska Meggie a Ralpha který se zmítá mezi láskou k Meggi a bohu. A taky život na Droghedě kde to její obyvatelé neměli jednoduché museli se potýkat se suchem a pak taky se zničujícím požárem a k tomu ještě se smrtí manžela Fiony a taky její přehlížení Meggi jako by ani nebyla snad jen pouhý vzduch vůbec jsem se nedivila že se zamilovala do Ralpha. Myslím že tehle seriál by také měli pouštět ve Vatikánu hlavně papežovi aby viděl jak je celibát zbytečný a jak je to proti přírodě a co vlastně způsobil.

Ovládací panel
9 bodů