Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Křižovatka smrti 2

Křižovatka smrti 2 (2001)

Kvalita filmu odpovídá tržbám ,geniální americký humor mně nejvíc sedí.Herecké výkony jsou skvělé.Nejlepší pokračování jaké mohlo být. Piece

Světla páteční noci

Světla páteční noci (2004)

"lt's a good day, gentlemen. lt's a good day to think about responsibility. lt's a good day to ask yourself if on a personal level, you're willing to accept that, lf you're willing to accept the responsibility that you have to protect this team and this school and this town. And make no mistake about it, gentlemen we are in the business of protecting this town. We're in the business of winning. The expectations couldn't be any higher. We will win State." Tohle je film o motivaci, o překonání překážek, a hlavně kultuře středoškolského fotbalu, která v určitých částech ameriky je velmi silná.

Sázka na nejistotu

Sázka na nejistotu (2015)

Výborný snímek, vždycky se mi líbí když je jeden příběh vykládán z více perspektiv stejně jako u Dunkirku to do sebe perfektně zapadá. Pokud někoho aspoň trochu zajímá bankovnictví (investiční bankovnictví, trading), tak tento film vřele doporučuji. quote: "You want him to be right. - Yes, I do. The banks have given us 25% interest rates on credit cards. They have screwed us on student loans that we can never get out from under. Then this guy walks into my office and says those same banks got greedy, they lost track of the market, And I can profit off of their stupidity? Fuck, yeah, I want him to be right!"