Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (33)

plakát

Terminál (2004) 

Nádherné dílo s úžasným nápadem, velice krásně natočené, příjemní a šikovní herci... Prostě konečně skvělý film, který snad ani lépe natočit a vymyslet nešel. Režie Spielberga a herecké umění Toma Hankse bylo naprosto nezapomenutelné, kéž by se poslední dobou točily filmy, alespoň z poloviny tak originální, zajímavé a plné emocí jako tento. Opravdu tento film získal veškerý můj obdiv...

plakát

Poslední sezona (2006) (seriál) 

V tomto seriálu je celkem hezky ukázané, jak to někdy chodí v českém hokeji a jaký to má dopad na ostatní lidi. Bohužel hlavní herec Dejdar se na tu roli vůbec nehodí a vše se bohužel točí okolo spousty nepodstatných příběhů okolo, místo toho aby alespoň trošku řešili nějaký ten pravý hokej...

plakát

Záchranáři (2006) 

Nemám slov a ať napíšu cokoliv, nic nemůže vystihnout jak je tento film úžasný. Skvělí herci, kterým role sedly naprosto skvěle, velice silný příběh plný těch opravdových hrdinů. Podle mě je to jeden z nejlepších filmů vůbec. Ano sice tam neuvidíte, žádné skvělé výbuchy a efekty, ale tohle je příběh na který se nezapomíná.

plakát

Monstrum (2008) 

Ze začátku se mi to moc ani nelíbilo, většinou se mi hrozně líbí filmy tak to točené, aby vypadali reálně, ale zdálo se mi to najednou takové předvídatelné a sem tam to mělo i dost nepravděpodobné a nelogické scény, ale po prvních 20 minutách nastal velký zlom, vše najednou nabralo velice opravdovou podobu a právě, když se mi začali líbit odvážné postavy, mi došlo, že se nejspíš nedostanou v pořádku pryč. A všechno začalo být vážně skvělé, bylo tam napětí, strach a vše jak by mělo být. Jen škoda, že nám nevysvětlili příčinu, vždy když je takový film, velice oceňuju promyšlený konec, kde se dozvíme alespoň kdo za tím vším je nebo odkud přišla naše obluda. Ale co se dá čekat od režiséra Ztraceni... Takže jako shrnutí nakonec je to celkem fajn podívaná a velice akční, ale nečekejte nějaké úžasné vysvětlení situace a nad malými nelogickými a nepravděpodobnými chvilkami radši moc nepřemýšlejte.

plakát

Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku (1996) 

Skvělé pokračovíní a Chens si dokonce najde jeho lásku Derilu a opět nádherný konec. Tyto typy filmu o zvířatech lidech a přátelství mě nikdy nepřestanou bavit. Je v nich mnohem více než se na první pohled zdá.

plakát

Neuvěřitelná cesta (1993) 

Naprosto úžasná roztomilá dobrodružná komedie. O lidech a jejich přátelství a věrnosti ke zvířatům, které jim to oplácejí. Jeden z nejlepších filmů, které jsme viděla jako malá. Na tent film můžu koukat třeba 100x a nikdy mě nepřestane bavit.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Nádherná pohádková podívaná se skvělým dobrodružstvím a šťastným koncem. Velice krásně a hezky uděláné fantasty. Kéž by bylo takových příběhů více.

plakát

Král džungle (1997) 

Tak tuhle komedii miluji i přes všechny její malé chybičky. Brendan svojí roli krále džungle hraje úchvatně a super inteligentní opičák je taky skvělý. nejvíce se mi na této komedii líbí jak je vše přehnané a parodizované, ale zárověň úplně skutečné. Prostě nejlepší komedie méjo mládí, která mi navždy přirostla k srdci.

plakát

Na doraz (2010) 

Ze začátku to nebylo nic extra. Ale od scény kdy objevili v autě zbraň až do konce to bylo skvělé. A vzhledem k tomu, že jsem velký fanda bláznivě trhlých komedií, určitě musím dát čtyři hvězdy. A Zach se v tomto filmu opravdu skvěle rozjel a stále mě mile překvapoval. Celkový děj byl dobrý, ale to jak se oba k sobě chovali, byl perfektní příklad. Že i ti nejrozdílnější lidé si po delší době mohou začít rozumnět a být si navzájem prospěšný, ikdyž je jasné že sem tam vznikne nějaká ta malá neshoda.

plakát

Machři (2010) 

Tak tohle byla úplná bomba! Jedna z nejlepších komedií, co se kdy natočili. Herci byli úžasný, děj sice jednoduchý ale za to svěle podaný, hudba dokonalá a ani nechybělo dobrodružství. Vždycky Sandlerovky byly skvělý, ale tady ta neměla chybu. Smála jsem se od začátku až dokonce a to se mi vážně často nestává. A nejlepší byla i postava, kterou si jako vždy úžasně vychutnával Steve Buscemi. Prostě dokonalá komedie, co má všechno, co by měla mít.