Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Vinyl (2016) (seriál) 

Neuvěřitelně skvělý seriál plný výborné hudby a úžasných charakterů. Bavil mě každý díl a rozhodně chci další!!

plakát

Ona (2013) 

"Sometimes I think I have felt eveything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt."

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Seriál s neuvěřitelným tempem! Hltala jsem každou minutu už od prvního dílu a na Knick jsem se časem stala závislá, jako Thack na kokainu. Bylo zajímavé sledovat proměny hl. postav a jejich vzájemné vztahy. Šíleně skvělý seriál s výbornou hudbou, jenž zachycuje přelomové období medicíny. (Tím zachycuje myslím litry krve, spousty vnitřností a nespočet šlehnutí.)

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

1. série - výborná. 2. série - geniální. Nemyslela jsem si, že mě po skvělé první řadě, Fargo takhle překvapí. Celá atmosféra seriálu je totiž neuvěřitelně vtahující. Díky sněhu, opuštěným cestám, starým autům a na první pohled klidným městům, dostává všechno úplně jiný rozměr. Jakmile se druhá série přehoupla do druhé poloviny, věci začaly nabírat šíleného spádu. V každém díle proběhlo asi tisíc zvratů (a tisíc výstřelů), a tak to má být. Seriál má diváka přikovat k židli a následně ho donutit čekat na další sérii. Takže čekám a už teď se těším na další mrazivý příběh.

plakát

Room (2015) 

Něco úžasného.

plakát

Black Mass: Špinavá hra (2015) 

Asi je chyba ve mně, nebo jsem viděla už spoustu podobných filmů, aneb bastard kam se podíváš. Jediné co film drží nad vodou, je Johny Depp. Pouze jeho výkon stojí za zmínku, ostatní slabší průměr. Nicméně, pokaždé když byl v záběru jsem pohledem loudila jenom do jeho očí, které byly naprosto šílené. Black Mass je pro mě menším zklamáním, zdlouhavá gangsterka, ve které čekáte, že vás děj konečně strhne a ono ne. Nestrhne.

plakát

Kafe a cigára (2003) 

Je jasné, že se tento film nezavděčí každému, někoho to určitě nudilo. Mě ale ne. Mám ráda "malé" filmy, kde se soustředíte jen na výkony herců a nic vás neruší. Některé povídky lepší, některé trochu slabší, ale i tak mi to dohromady dává hodně zajímavý počin, který mě svým způsobem hodně zaujal.

plakát

Everest (2015) 

V hlavní roli Everest, a to doslova. Ani jeden herec nedostal dostatek prostoru. Což mě teda mrzí, protože žádní béčkoví herci to opravdu nebyli. No, čekala jsem víc napětí, takže za mě poměrně zklamání. Jasně, epilog super a příběhy podle skutečných událostí jsou vždy zvláštní kategorií, ale prostě nemůžu hodnotit víc, než jako lepší průměr.

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Villeneuve opět nezklamal. I třetí setkání s tímto režisérem mě potěšilo. Nemůžu hodnotit na 100%, protože bych pár věcí v ději udělala trochu jinak, takže jedině to mi brání dát plný počet. Myslím si, že téma kartelů je tématem vděčným a poslední dobou mě vážně baví. Každopádně, Emily Blunt se zhostila své role perfektně a Benicio Del Toro je klasika, ten si holt prosťáčka nikdy nezahraje (stejně by mu to nikdo nevěřil). Úžasná kamera, výprava a soundtrack - geniální!