Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Avengers

Avengers (2012)

Joss Whedon si umí u diváka šplhnout. Akce slušně podaná, o příběhu nemluvě. Podle mě to bylo oživení klasických sešitovek z původních Marvelovských komiksů. Perfektně to sedí do všech samostatných filmů a šlape to od začátku, až do konce. Mark Ruffalo, jakožto nováček to zvládl bez nějakých problémů a Hulkův jiný vzhled seděl mnohem víc než z Incredible Hulk (Edward Norton). Ostatní z týmu udělali kus dobré práce a už od svých sólových filmů upevnili moje tvrzení, že nikoho jiného do těchto rolí si představit neumím. Skvěle rozvržený film ve kterém je zaměřena pozornost opravdu na celý tým a nikdo nevyčnívá. Závěrečné bonusové video v titulkách ukazuje na pokračování a tomu bych opravdu fandil. 5* si to rozhodně zaslouží a mé netrpělivé očekávání pokračování jak by smet.

Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

Já nemůžu jinak. Byla to naprostá bomba. Ani vteřinu sem se nenudil a pořád jsem byl napínán tou rouškou záhadnosti, která se nad celým filmem po celou dobu tak nějak vznášela. Narážky, vtípky a další jsou vkusně zakomponovány do děje. Přes to, že je Captainovou jasnou vlastností je obrovský patriotismus, v tomto filmu se pro něj už příliš místa nenachází. A rozhodně to nevadí. Za mě jasných 5* a netrpělivé očekávání dalších navazujících filmů z dílny Marvelu.

Pohřben zaživa

Pohřben zaživa (2010)

Tohle se povedlo. Ryan ukázal že uměním hrát je vážně obdařen a v této "one man show" předvádí, jak moc. Ano, s kyslíkem se trochu přepočítali, ale je to jen malá chybička v parádní podívané. Pokud se vžijete do hlavní postavy, vážně vámi začne pulzovat beznaděj, úzkost či naděje a zklamání. Vřele doporučuji každému kdo chce vidět drama s velkou dávkou napětí.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Vážně jsem dojat. K filmu nemám nejmenší výhrady. Skládám poklonu všem, kteří se podíleli. Zejména musím vychválit skvělý herecký výkon Emilea Hirsche. Ten mě do shlédnutí tohoto filmu příliš neuchvacoval. Co se týče příběhu, mám opravdu rád filmy podle skutečných událostí a můžu směle říci, že toto je nejlepší, který jsem kdy ve svém životě viděl. Nejde o děj samotný, jde o tu myšlenku kterou on proměnil v činy. Snad každého jednou v životě napadlo něco podobného. Jen se sbalit a prostě odejít.