Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Rodinný

Oblíbené filmy (10)

Baraka - Odysea země

Baraka - Odysea země (1992)

Dokument který slova nepotřebuje..diváka chytne a už nepustí. Doporučuji!

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008)

Pod názvem tohoto filmu jsem nalezla jedno z nejlépe zpracovaných dramat válečného období. Příběh lišící se od většiny ostatních válečných filmů tím, že neprobíhá na bojišti kde jsou prolévány hektolitry krve ale jaksi v zákulisí, naskýtá intimní seznámení s postavami za což se klaním režii. Není nouze o výborné herecké výkony ( zvláště dvou malých hrdinů ) , dramatičnost a spád děje, to vše na podkladě perfektního scénáře. Všichni lidé pláčou stejně, ať už židé či němci. Jen škoda že v té době se pláč židů nebral vážně..toho odporného němce ve filmu mi opravdu líto nebylo. Pro mě osobně byl film přínosem, na chvíli jsem utekla od záplavy upovídaných komedií a prostřílených stříleček a připomněla si kruté a bohužel pravdivé události minulých let. Musím doporučit!

Titanic

Titanic (1997)

Velkolepý film o jedné krásné romanci na pozadí velmi smutné tragédie. James Cameron se po Piraňích, Vetřelci a Terminátorovi vydal cestou přeslazeného dojáku a ono to zabralo :) Skvělý Leonardo DiCaprio a úžasná Kate Wisnlet spolu tvoří jádro nádherného příběhu. Brilantní herecké výkony těch dvou jsou dechberoucí. Velký rozpočet se podepsal na kvalitě zpracování a efekty se opravdu nešetřilo viz. Scéna potápějícího se Titanicu. Od prvního shlédnutí se Titanic zařadil do mého pomyslého TOP 10 nejoblíbenějších filmů a mohu jej doporučit všem, kteří se rádi podívají na kvalitní snímek.

Pretty Woman

Pretty Woman (1990)

Moje srdcová záležitost. Dokonalé, sladké, naivní, kýčovité.. Musím zvláště pozvednout perfektní herecké výkony. Julii Roberts v tomhle filmu věřím všechno, jak roli prostitutky tak ženy z lepší společnosti. No a pak je tady ještě Richard Gere s neuvěřitelným hereckým talentem a charismatem.. jeho usměv spojený s kouzelným pohledem podlamuje kolena snad všem ženám.