Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (44)

plakát

Temný rytíř (2008) 

Vykoupení z věznice Shawshank by se mělo brzy posunout o příčku níže:)

plakát

Bojové nasazení (1986) 

"Co kdybych tě zohl a strčil ti ptáka do prdele?" takhle nějak to bylo a já se smál a smál a smál...........a brečel......a brečel atd. atd. atd. atd. atd.......takhle jsem se opravdu už vážně dlouho nezasmál. Jedna drsná hláška za druhou a já myslel že si snad cvrknu:) Opravdu to stálo za to - nedalo se to srovnávat s tzv. komediemi kde si pár puberťáků dělá co chce a vy se máte smát. Tohle bylo o něčem úplně jiném a již to není třeba více komentovat. PĚT

plakát

Veronica Mars (2004) (seriál) odpad!

Žádám všechny uživatele CSFD, aby si všechny své komplexy a životní neúspěchy vylili právě TADY okomentováním jednoho z nejodpornějších seriálů co kdy vznikl. Děkuji za pozornost

plakát

Hory mají oči (2006) 

Celkem kvalitní horor a možná bych dal i za čtyři, ale nesnáším filmy kde dělají z lidí s prominutím de*ily (některá jednání byla vážně tak nelogická, že se na ně nedalo dívat).

plakát

Láska nebeská (2003) 

Možná to říkám často, ale jen tak ohodnotit něco tak skvostného pětkou a nenapsat k tomu ani slovo by byla zbytečná urážka tak krásného filmu jakým Láska nebeská bezesporu je. Ale co dodat k něčemu tak výjimečnému? Že přetíkal pestrostí výborných herců? Že jednotlivé příběhy byly jeden od druhého lepší a lepší? Že něco takového uvidíte až za dalších několik let a vlastně jestli vůbec něco takového ještě uvidíte? Proč? Proč říkat něco takového....když všechna tato, ale i další fakta lze vložit do jednoho slova...Nádhera..

plakát

Spartakus (2004) (TV film) 

Nevím jaký bych měl dojem z filmu kdybych se na něj díval v kuse a ne rozdělený na dva díly, ale takto mi připadal jako celkem povedený... dobré herecké obsazení (i když ne moc známé), zajímavý příběh (jak jinak když někdo čerpá ze Spartakova povstání), malé počty povstalců a vojáků sice přímo bijí do očí, ale aj* tak to nelze považovat za velké mínus, neb tento film není žádným vysokorozpočtovým áčkem a také si naňho* nehraje. Říkám...bylo to příjemné strávení večera a neváhám dát 4.

plakát

Mýtus (2005) 

Ničím vyjímečný film...dokonce se dá říct, že to byla kravina...ale jako téměř každý historický film má i tento něco do sebe - pořád zde existují věci jako například láska, čest, odvaha, oddanost atd. atd.... a tohle prostě musím ocenit.

plakát

Auta (2006) 

Nemám rád auta, která toho v životě dokázala víc než já...ale jinak to byla vcelku dobrá podívaná.

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Výborné herecké obsazení......Zajímavá, nádherná hudba.......GENIÁLNÍ PŘÍBĚH.........vynikající dialogy......Teď už snad vím jak vypadá láska......Mohl bych tomuhle filmu dát prostě 5 a nijak to neokomentovat, ale to bych nebyl já, neboť když je nějaká 5 tak silná - tak by její neokomentování bylo přímo zločinem!!!........................jedním slovem NÁDHERA.....(jo a to tango mě dostalo)