Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (133)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Z toho 2 hvězdy za Arnoldův-Treminátorův pokus o smích, to mě opravdu dostalo. Jinak Arnold uz to holt celý neutáhne a oba hlavní představitelé by se hodili spíš do 30ti sekundové reklamy, než do pokračování kultovní série. Bohužel se jedná pouze o slabý odvar skvělých dvou prvních dílu a trochu jiné trojky, která ale bodovala výbornými akčními scnénami a plno fórky. Závěr filmu si dělá prostor pro další pokračování, a to už začíná nahánět hrůzu, co bude dál. Snad nám Arnold coby Terminátor nepřijede v 10tém dílu na kolečkovém křesle.

plakát

V tom domě straší! (2006) odpad!

Naprosto příšerná animace, divné postavičky a stupidní děj. Dokoukal jsem do konce, ale snad nejhorší animák vůbec. U nás tedy nezaujalo malé ani velké diváky.

plakát

28 dní poté (2002) 

Dějově kostrbaté s mnoha nelogičnostmi, zabité happyendovým závěrem, jak z nějaké americké lovestory. Jak už tady bylo zmiňováno, zaujmou scény s liduprázdnými londýnskými ulicemi.

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Už si sice nepamatuju příběh knížky, ale vím, že jsem se u ní hodně bavíval. A to jak u děje, tak u skvělých ilustrací. Co se filmu týká, už dlouho jsem neviděl něco tak milého u čeho se člověk opravdu pobaví. Jeden z případů, kdy se po prvním shlédnutí těšíte, až budete mít možnost podívat se na Mikuláše a jeho trable znovu. Kromě jiného mě nejvíce potěšily výkony malých herců, zahráli to naprosto profesionálně a i perfektní casting. Skvěle vybrané typy přesně sednoucí k jejich filmovým postavám a rolím.

plakát

Victor (2009) 

Pierre Richard je prostě pan herec, a i když se jeho herecký projev s věkem samozřejmě musel změnit, vůbec nic to neubírá na jeho kvalitách a zábavnosti. Spíš bych to viděl jako tragikomedii, než komedii a z námětu by šlo vytěžit i o něco víc, přesto příjemný francouzský film, který stojí za vidění.

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

S každým dalším dílem se sice přídává na lepších a exkluzivnějších lokalitách, kde se děj odehrává, vymýšlejí se další nové zbraně a vychytávky, které Hunt a jeho parta používají atd. Jenže jakoby lokality nahrazovaly prázdnost děje a pro hračky jsou vytvářeny scény navíc, jenom aby ve filmu bylo něco hi-tech. Narozdíl od prvních dvou dílů, ke kterým se dá opakovaně vracet, stačí poslední díly vidět jednou...

plakát

Obyčejní lidé (1980) 

pokud se jedná o Redfordovu režijní prvotinu, klobouk dolů

plakát

Ladí neladí (2002) (pořad) 

Proč na ČT vždycky ukončí pořady, který za něco stojí a naopak :-((

plakát

Kráska dne (1967) 

Vůbec si nedokážu představit, že by takový film mohl vzniknout v dnešní době a kinematografii..... Catherine je zde opravdu překrásná

plakát

Projekt LAZAR (2008) 

Mysteriózní thriller bez čehokoliv originálního, místy dost chaotické, napínavé jen chvíli, pokusy o zvraty také nefungují, stejně tak jako celý film. Walker by spíš měl někde běhat po pláži mezi děvčaty do půli těla nebo blbnout s vytuněnýma autama a do filmů a žánrů typu Projekt Lazar se raději nepouštět.