Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (4)

plakát

Happy, Happy (2010) 

Komedie? v žádném případě! Ale až na nepříliš přirozený konec, dobré. Stálo za to vidět, i když to nic světoborného není :) 3,5 *

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Do prvních dílů jsem se musela nutit. Asi u 4. jsem pochopila, že tento seriál má vážně něco do sebe. Některé herecké výkony byly sice nevýrazné, ale celkový dojem rozhodně nezkazí. Problém jsem měla i s počtem postav, ale o jednu postavu méně a děj by ztratil svoji nit. Ačkoli nejsem fanoušek fantasy , tenhle seriál hodnotím vysoko.

plakát

Cesta za horizont (2009) 

Nápad velmi dobrý. Zpracování bohužel už pokulhává. Film je nevýrazný a kvůli psychickým nemocím herců zmatený. Závěr příběhu je velmi nepřirozený. Režisér jakoby nevěděl, jak celý příběh má skončit, a tak zpracoval první věc, co ho napadla. Bohužel moc se mu to nepovedlo. Za skvělý výkon Guillauma Depardieho a hezkou kameru dávám 2 hvězdičky.

plakát

Norské dřevo (2010) 

Byla jsem hodně zklamaná. Murakamiho kniha přímo vybízela k zfilmování, ikdyž se hlavní děj odehrává mezi řádky. Bohužel režisér nedokázal vystihnout ani Watambeho vztah k Naoko ani jeho vztah k Midori, ba ani jeho samotného. Vynechal některé části děje, a kvůli tomu se film stal pouhým souhrnem obrazů (ač krásných).