Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Moderní Popelka

Moderní Popelka (2004)

Jedna z mých oblíbených a vůbec prvních teenagerovských komedií, které jsem viděla. Hilary je skvělá herečka a celý film a moderním přepracováním se moc povedl. Nechybí smích a ani předvídatelný happyend, ale to je na tom tak pěkné.

Poslední píseň

Poslední píseň (2010)

Sice nemůžu porovnat s knihou (možná tím líp) ale film se mi moc líbil. Sice začátek nic extra, ale později jsem si ho zamilovala. Konec je strašně dojemný a člověk si uvědomí, že by svým blízkým měl říci jak je má rád, než bude pozdě.

Vampire Academy

Vampire Academy (2014)

Zezačátku jsem se bála, že film zkazí jako např. Hostitele. Četla jsem všechny knížky a zamilovala jsem si i tenhle film. Sice je pravda, že pár věcí nesedělo (úraz byl až po nákupech a Rose spadla z lavičky), ale není to nic hrozného. Rose si byla podobná podle knižní předlohy. I Dimitrij se mi líbil. Je to úplně jiné, než Stmívání a je to jen dobře. Spisovatelka měla úžasný nápad upíry rozdělit do více druhů. Závěrem bych jen dodala, že bych tento film doporučila všem, co mají rádi upíry. Škoda, že už neběží v kinech, ale rozhodně tento film stál za to a snad budou další díly.

Koupili jsme ZOO

Koupili jsme ZOO (2011)

U tohoto filmu se dá dobře pobavit, zasmát, předpokládat lásku a i pobrečet si. Nápad si koupit ZOO a proč ne? Něco podobného jsem ještě neviděla. Místy byly smutné a dojemné okamžiky, ale vše dobře dopadlo. Také jsem se opravdu pobavila. Navíc mám ráda Matta Damona, který dobře hraje. Hudba byla také skvělá.

Kamarád taky rád

Kamarád taky rád (2011)

Námět kamarádů s výhodami se objevil už v hodně filmech, ale tenhle mi připadá nejlepší. NY sebou přináší krásnou atmosféru velkoměsta a pouličního tance. Naopak pobřeží LA je klidné a útulné. Samozřejmě je konec jasný všem už od jejich setkání na letišti, ale ta cesta za lásku je prostě úžasná. Úplný začátek mě dostal, jak se oba rozcházeli ve stejnou chvíli. A když byli kamarádi, líbilo se mi, jak si navzájem radí a navzájem do sebe rýpají. Konec neměl chybu.

Divoška

Divoška (2008)

Tutu teen romantickou komedii mám moc ráda. Sice je konec jasný skoro už od začátku, ale člověk se u ní hodně pobaví. Poppy se chce dostat ze školy, udělá spoustu špatností a nakonec si to tam zamiluje. A není radné si s ní zahrávat, každou nepřítelkyni porazí a ta skončí akorát se slzami a zapakovaným kufrem.

S láskou, Rosie

S láskou, Rosie (2014)

Příběh Rosie a Alexe se mi velice líbil. Oceňuji, že děj trval po dobu 12 let (což nebývá tak časté jako krátkodobé příběhy). Oba měli pěkně naplánovaný život, ale Rosie se svého plánu vzdala kvůli dcerce. Z něho se stal lékař a ona pracovala jako recepční. Ve svém životě se neustále míjeli. Oba si někoho vzali, ale nevyšlo to. Trvalo jim dlouho, než jim došlo, že k sobě vlastně patří. Nakonec nikdo ani nic jiného nečekal. Nakonec se i Rosie splnil sen v podobě vlastního pezionu na krásném místě, i když bez vysoké školy. Také jsem se u filmu nasmála. Moc povedená romantická komedie.

Interview s upírem

Interview s upírem (1994)

Miluju upíry a tenhle příběh se mi zalíbil hned na začátku. Je tam krásná atmosféra 18. století s úžasnými kostými. Nechybí tajemné noci a lidi, kteří věří na upíry. A tady jsou opravdu krásní upíři. Brad Pitt se skvěle vžil do své role a vyprávění svého životního příběhu. I u Kirsten jako malé bylo znát, že má hraní v krvi. A jsem ráda že tu upíři jen nesvítí jako ve Stmívání, ale je to tak, jak má být, když světlo zabíjí. Rozhodně můžu všem doporučit.

Spolubydlící

Spolubydlící (2011)

Tento film se mi moc líbí. Leighton je opravdu skvělá herečka, která se dokáže vžít snad do každé své role. Nejinak tomu bylo i v tomto filmu. Její podání psychopatky přivlastňující si kamarádku je obdivuhodné. Příběh je opravdu dobře udělaný (narozdíl od spolubydlící 2 z roku 2005, který za moc nestál). Navíc se odehrával ve škole, relativně klidném prostředí, ale i tam se dějou horory. Nikdo nepotřeboval opuštěný dům, ale jen pokoj na koleji.

Ovládací panel
3 body