Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Všechno nebo nic: Juventus - Nováčci a veteráni (2021) (epizoda) 

Mnohem komplexnější pohled do fotbalového klubu, jeho chodu, přípravy na zápas a taky soukromí hráčů a Pirla než předchozí série tohoto dokumentu. Taky bylo na kameře více lidí z vedení. Všechny mě bavily, ale tohle je jednoznačně nejvíc do hloubky.

plakát

Jak to bylo, šéfe? (2022) (pořad) 

Tak tohle má koncept asi jako česká gastronomie před deseti lety. Z úcty ke Zdendovi dávám 1*, protože před lety odvedl kus práce a naučil nás žrát. Ale tohle je fakt zoufalý recyklát ....

plakát

Devadesátky - Přiznání (2022) (epizoda) 

Těžký devadesátky, frajeři vytahují sud s mrtvolou a do toho hraje Beautiful Life ...

plakát

České fotbalové legendy (2021) (seriál) 

Hezká vzpomínka na tyhle skvělé časy, které už náš fotbal nikdy nezažije. Chyběl tam jen Pavel Nedvěd, nejlepší z nejlepších ...

plakát

24 hodin - Série 7 (2009) (série) 

Když jsem viděl ten první díl, tak jsem neměl chuť dále sledovat. Rozpuštěná CTU a nové nesympatické ksichty. Po přečtení zdejších komentářů jsem tomu dal šanci a není důvod litovat. I sedmá sezóna je nadprůměrně akční. Scénář už taková hitparáda není. I to, že teroristi mají uvnitř CTU svého člověka už je ohraná písnička. Tony zklamal, ale byl to vždy můj oblíbenec, takže jsem jej rád zase viděl.

plakát

Zákon Helena (2016) 

Od dokumentu jsem čekal více vyprávění z vyšetřování, prostě znát fakta a nejaké ty autentické záběry. Ale asi jen často čumím na Netflix. Otázky mnohdy vyloženě stupidní, Petra Nesvačilová působila dojmem, že sama neví na co se ptát. A ten Kája z Chebu mega sympaťák, ten nikomu ublížit nemohl :-)

plakát

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět (2020) (pořad) 

Do jaké míry je vše nahrané a domluvené nevím, ale když pominu to divadlo v úvodu, tak je to důstojné pokračování Ano, šéfe. Stejní lidé děají stejné chyby a působí to stejně zoufale zpočátku. Zdenda je sympaťák, mám ho rád a jsem rád za jeho návrat před kamery - byť jen na 4 díly, ale tohle nijak nezklamalo.