Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (159)

plakát

Kobra 11 - Nesmiřitelně (2022) (epizoda) 

Aneb jak natáhnout nudu nových epizod kobry na skoro nesnesitelnou stopáž. V tomto díle nebylo nic co by už nesmrtelný Simír neřešil a také akce už byla vykradená snad stokrát. Ten seriál je prostě ve fázi zombié a nikdo nemá odvahu to odpískat, to jsem nečekal když jsem to poprvé hltal v roce 1997.

plakát

Na lovu (2021) (pořad) odpad!

Vidím známky podvodu, novou nastrčený lovec který čirou náhodou zná všechno. Hlavně teda zná otázky a odpovědi předem aby nova nemusela nic vyplácet. Čekal jsem od toho že budou dva týmy a z těch týmu se vezmou nejlepší a vystřídají se na pozici lovce a loveného.

plakát

Ulice v karanténě (2020) (TV film) odpad!

Ajajaj tohle bylo extra blbý i na poměry ulice, dal jsem tomu deset minut a neuvěřitelně mne to začalo vytáčet . Agitka na objednávku na pomezí nechtěné parodie . Tak jako většina seriálů před rokem 89.

plakát

SuperStar 2020 (2020) (pořad) odpad!

Letos asi vybírali porotu stylem, že vzali první celebritu na seznamu od spoda a tu dali k Haberovi, který je nevyměnitelný .A na moderátora už nikdo nechtěl. Leoš je porotce hudební soutěže jako noha, zpěvák co byl snad tajným pátým členem luneticů. O Pagačové jsem ani netušil že kdy zpívala . Jsou dohromady protivní a nepříjemní . Nepotřebuji už vidět další díly už nikdy .

plakát

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět (2020) (pořad) 

Vyumělkovaná blbost. Ano šéfe působilo uvěřitelné, zejména když přijeli po měsíci k těm ublíženým podnikatelům a jediná změna byla ta že vyměnili ubrusy .To jsou jsem se vždy uměl nasmát... Tohle nebavilo, nemělo to šťávu, rádoby akční formát nezaujal, ve finále všechno bylo zalité sluncem co se člověk dozvěděl z té poslední minuty. Víckrát to vidět nemusím .Ale prachy jsou mocná čarodějka, to pochopil i Zdenda...

plakát

Fair Play (2014) odpad!

Já už fakt nevím, jsem úplně odvařen z těchto agitek. Zatímco filmy z 80. let srší humorem, jsou vyvedené v pestrých barvách, mnohdy vypráví o vekslácích, tak to co se točí 30.let po revoluci vypadá jako by tu byla přinejmenším v 80. letech občanská válka všichni byli v disentu, kdo nebyl byl tajnej a kdo nebyl nic ten přinejmenším utekl. Blbý je, že plno lidí si tu dobu pamatuje a popisuje to úplně jinak.Ještě že tu je uvědomnělá Anička od Geislerů a ta nám správně ukáže jak to máme vnímat, bez ní bychom byli jako národ ztraceni.

plakát

Broučci (1966) (seriál) 

Dle mého názoru jediná verze Broučků, která je nejvíc přátelská k dětem. Zde se nedočkáte ani jedné Chudobky...

plakát

Broučci - Dobrodružství na pasece (1998) (série) 

Neuvěřitelně podivný a infantilní příběh uměle naroubovaný do světa Broučků.Nevím co napadlo ČT natočit zrovna tohle, jako druhé pokračování v řadě.Donutil je o několik tříd níž než Hartl z první série.Matně si ale vzpomínám že tehdá prostě Major Troník frčel tak ho cpali všude. Dávám jednu hvězdičku za prostřihy na Broučky, protože ten příběh je celý bizár. Od Loutek, názvu epizod a hlavních postav.Neztrácejte tím čas a rovnou si pusťte třetí sérii.

plakát

Broučci (1995) (seriál) 

Nádherný večerníček, kterému snad nelze nic vytknout.Dospělý lidé ho možná svým pojetím ocení více než děti, pro které může být až melancholický.Možná je i dobře že večerníček nebyl zakončen Karafiátovým "happyendem" tzv. všichni umřou.Celkově je tato pasáž obecně opomíjena, verze předešlá ze šedesátých let pro změnu neměla mrtvého Broučka ani jednoho.Nechci znít morbidně, ale doufám že se ještě dočkám verze která nebude soft a ukáže knihu Broučci bez obalu se vším co obsahuje.

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) odpad!

Tak tohle je ukázka všeho co je špatně v dnešním hollywoodu, který už v žádném případě není žádnou zárukou jisté kvality.Film plný nesmyslů, japonců Onoseto a Samoseto, zázračných úniků ze před smrti který je za minutu deset.Film se ani nesnaží ohýbat různé fyzikální zákony, on je přímo láme.Zákony logiky jsou sprosté slovo pro všechny zúčastněné.Svým způsobem je ale nejhorší to s jakým způsobem bylo naloženo s celým světem Jurského Parku, který dal jasně najevo abychom to dobré smazaly a už se zaobíraly jenom tím novým brakem.Film také dává jakýsi špatný vzor pro celé lidstvo, místo toho aby se zabilo 40 klonů dinosaurů, tak se vypustí do přírody.Z toho můžou být nadšení leda tak melouni(Zelení nahoře, rudí uvnitř) .Na druhou stranu co je pro ekosystém 40 dinosaurů v zemi kde má zbraň každý druhý.Ale věřte mi, že v dalším pokračování se zázrakem rozmnoží a uchytí...Protože co, běž do prdele logiko...Jurský svět je taky brak, ale nějak tam to tak netříská po hlavě...