Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (76)

plakát

KAMU ve Vietnamu (2015) (pořad) 

Pořad úplně zbytečně shazuje dementní vypravěč s odříkanejma rádoby vtipnejma kecama který musí odříkávat nejspíš s klackem v zadku. V čem spočívá originalita jsem zatím nepostřehla...takových videí jsou na YT mraky od běžných cestovatelů.

plakát

K oblakům vzhlížíme (2014) 

Ten dokument mi přijde víc jako smutné selhání celé společnosti. Není fér vysmívat se klukovi, kterej má rád auta. Nedozvíme se v jakých podmínkách ten kluk vyrůstal, proč si neudělal lepší vzdělání... Nicméně od režiséra to je dost neetický předhodit lidem něčí obnaženej život k výsměchu. Jasně, nikdo diváka nenabádá se Radkovi vysmívat, ale dost to k tomu vybízí. Musela jsem se na to podívat 2x. Je to síla a vede to dost k zamyšlení.

plakát

Everest (2015) 

Za ty nechutně dojemný kecy z telefonu přes vysílačku 2*. Jedna* za krásný záběry na fascinující hory a druhá za autentické zpracování. Jinak zbytečně dlouhý.

plakát

Divočina (2014) odpad!

Nemůžu si pomoct sem nic nenapsat. Tyhle filmy mě neskutečně iritujou svojí dementností. Proč mám zabíjet dvě hodiny svýho života sledováním americký krávy, která se jako mladá chová jako pí*a a pak to jako chce vyžehlit nějakou cestou? Nebo myslela že před něčim uteče, ale nedomyslela že utíká sama před sebou a sama sobě neuteče? Nudně dlouhý záběry mě nepřinutily soucítit s hrdinkou. Naopak, tu někde potkat, dám jí facku! S tim báglem, to bylo jako co? když jsem šla já měsíc sama túru, můj bágl vážil 16kilo, a to sem neměla všechny ty ultrasuper lehký vychytávky od nortfejsu aj. Co chtěl básník říci? Pokud to, že amíci jsou dementní povrchní pozéři (Honzo promiň), tak se mu to povedlo. Fakt nevim proč to má tak vysoký hodnocení a co na tomhle lidi viděj...

plakát

Kontejner lásky (2014) 

Silný příběh nejen o lásce z drsného prostředí dobře ukazuje, bez zbytečných slov každodenní běh chudých dělníků. Aneb Romeo a Julie po íránsku. Výborný závěr.

plakát

Proti přírodě (2014) 

Podle kritik jsem čekala víc. Námět dobrý, nicméně scénář by mohl být daleko víc propracovaný, a to hlavně ve druhé polovině filmu. Nic proti otevřeným koncům, ale tohle? To je jak kdyby došly prachy, tak ukončíme film celý... Holt exibouš co si honí péro za stromečkem a pochčije se ve spacáku není pro každého.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Knížka pro mě byla nudná, jako ostatně většina bestsellerů a ani film, který byl totální kopírkou knihy, nebyl výjimkou. A taky proč ne, žejo, když se dobře prodá knížka, proč něco měnit ve filmu a riskovat tak menší nadšení diváků. Skoro dvouhodinová plejáda herců, kteří uměle hrají natvrdlé blbce mě k smíchu nepřiměla. Jde o Forest Gumpa na švédský způsob. Zasmála jsem se sotva třikrát a zas si hořce uvědomila, že jsem totálně mimo mantinely mainstreamu.

plakát

Čtení do ouška (2013) (pořad) 

Ten kocour kterýmu čte Květa Fialová by nejspíš chtěl dostat nažrat než číst pohádky :) a taky je divný mu řikat Mourku, když je úplně černej, ale jinak dobrej nápad :)