Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (50)

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Hutna audiovizualne perfektni podivana. Chce to trosku trpelivosti - film si drzi svoje volnejsi tempo a nikam extra nespecha, ale odmenou je thriller, kterych se za rok moc nevidi.+Del Toro ma neskutecne charisma.

plakát

Králové hor (2015) 

Tak jsme se byli podívat v kině na porno. Tahle pohádka má s ním totiž společného víc, než se zdá. Příběh je blboucky a vlastně relativne zbytečný... A celé je to hlavě o tom, jak to vypadá. A i ten happy end s vypuštěním ptaka tady je .Relax ve 4k(bude-li) /FHD v TV super, kino ano (pokud chcete zabavit děti), jinak zbytečně. Příroda 6/5, film 3/5.

plakát

Ex Machina (2014) 

Dalsi z minimalistickych sci-fi filmu, ktery si vystaci s malym prostorem a par postavama. Zajimavym zpusobem ukazuje testovani umele inteligence, mazani rozdilu mezi lidmi / roboty ... skoda, ze kdyz se to cele bere tak vazne, ze ten konec nedopadl ... nejak zajimaveji. Kazdopadne ale stoji za necele 2 hodinky stravene pred TV.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Skvely film, ktery treba svetu trosku zpopularizuje kdo ze to byl Turing :). Klobouk dolu pred Cumberbatchem, lepsi herec v Anglii aktualne neni.

plakát

Noční jízda (2013) 

S thrillerem to nema nic spolecneho, jedna se o cistokrevne drama (nenechte se zmast nalepkou na csfd). Pribeh o chlapkovi, ktery udelal chybu a rozhodl se celit nasledkum. Tezky film, ve kterem je jediny fyzicky pritomny herec - Tom Hardy, ktery svoji roli zahral dokonale. Neskutecne, jak moc se da vyzdimat ze serie rodinnych a pracovnich telefonatu za jizdy v aute (rozpocet melo ocividne v rezii BMW). Doporucuji! 4/5. ... The difference between once and never is everything ...

plakát

Transcendence (2014) 

Vetsina filmu v pohode, myslenky/provedeni - s nicim nemam problem. Jenom konec to trosku prepisknul. Kazdopadne je to hodnoceni tady podle me krapet podstrelene.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

(3D, titulky, Špalíček Brno). Vin Diesel atakuje neohrozenou pozici krále dialogu Hodora... zajímalo by mě, kolik za tenhle dabing dostal každopádně - blboucky příběh doplněny perfektní sadou hlášek, super akčních scén a slušnou mírou nadsázky. Nečekejte žádný přesah filmu po závěrečných titulcích, ale v rámci stopaze filmu se nudit nebudete. Kino bych jako úplnou nutnost neviděl, ale ujít si to nenechte. Obrali byste se o super filmový zážitek a kupu srandy:-). 4/5. Btw když vidím tu atmosféru - já chci zpět Firefly!

plakát

Rafťáci (2006) 

Hezke holky, obcas povedeny vtip...v ramci ceske produkce jeste pomerne rozumna volba, jak stravit 100 minut.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Cekani je u konce. Pokracovani 4 roky stare animovane pecky je tady. Na zacatek pochvala smerem k dokonale animaci / grafice... to je proste bomba - a i to 3D ma v tomto pripade smysl ... a dabing je vyjimecne v pohode. Druhe pokracovani pribehu o bande vikingu, ktera si ochocila draky, se povedla. Ma to napad, ve chvili, kdy to vsechno zacne moc sladnout, tak jsou tady draci, kteri to svyma blbustkama rozbijou a jede se dal. Uz to neni ten wow efekt neceho uplne noveho, jako 4 roky zpet, ale porad to velmi dobre funguje... jdete na to 4/5. (btw uz i tady se objevil ten mor zpivanych pisnicek v animacich... kdyz se k tomu pricte jeste dabing, tak jsou to chvile, ktere by zaslouzily vystrihnout...).

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Je to fajn, ale ze by to bylo na 90%? no nevim... na to mam na film trosku vetsi naroky. Bavil jsem se od zacatku do konce. Akce je perfektni, myslenka taky, k hercum neni co dodat... ale po titulcich ve me nezustalo nic . Ale jako popcornak to funguje velmi kvalitne (a mimo kino to nebude ono). 4/5.