Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Thriller

Recenze (76)

plakát

Telefonní budka (2002) 

Co na to říct? Co tomu vytknout? Co je špatně?

plakát

Hráči se smrtí (1990) 

Hodně dobří herci, ale nesmíme zapomínat, že tenkrát zas tek známí nebyli. Chvílemi i hodně napínavé a skvělá hudba.

plakát

Mizerové II (2003) 

Další akčňák se vším všudy. Naprostej nářez, o nic jinýho tady snad ani nejde. Nádherná kamera to všechno podtrhuje, ale jako komedie by Mizerové 2 rozhodně neuspěli. Zkuste si taky film představit bez velkolepých scén Michaela Baye. Nezbylo by nic, jenom holý kecy o ničem.

plakát

Uprchlík (1993) 

Určitě je to můj nejoblíbenější triller. Ford hraje naprosto skvěle, přímo exceluje, ani Indiana Jonese nezahrál líp. Tommy Lee Jones dostal naprosto právem oscara, on totiž chrlí jednu nezapomenutelnou hlášku za druhou. Film ani nachvilku nestrácí napětí a i závěr je skvěle zvládnut. Jaktože sakra Harrison od uprchlíka nic dobrého nenatočil?

plakát

Muž bez stínu (2000) 

Už od začátku se mi to zdálo jako blbost, překous jsem to a dodíval. Ale to co všechno Kevin Bacon na konci přežil, byla fakt hrůza. Jinak dost hezký digitální triky.

plakát

Agenti dementi (2003) 

Je to opravdu dementní, naprosto nevkusné, ale některým blbostem jsem se i zasmál. Komiks jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat. Zbytečně přeplácané, velká barevnost, průměrné digitální efekty. Dobrý český dabing.

plakát

Mercury (1998) 

První scéna s teroristama ještě celkem ušla, ale pak už to nestojí za nic. Navíc herci hrají podprůměrně.

plakát

Oběti války (1989) 

Dost slušný film, ale myslím, že třeba do ČETY má ještě daleko. Michael J. Fox hrál výborně a bezchybně, nějak se mi nelíbilo Pennovo žvejkání a neustálé mletí hubou (to ne že by moc mluvil). Nejlepší byla první scéna v pralese a poslední na mostě.

plakát

Sám doma 3 (1997) odpad!

Docela jsem se na to tešil i když jsem věděl že to nemůže dosáhnout kvalit prvního a druhého dílu. Je to ale jedna z nejhorších komedií,(podkud je to komedie) co jsem viděl. Ty lupiči byli teda tupí. Na takový pasti by se nenachytali ani ty největší ubožáci na světě, navíc ten kluk absolutně neumí hrát. Sakra, ještě nikdy jsem neviděl auto na dálkový ovládání s takovým dosahem. A jak zařídil aby měl obraz z auta rovnou v televizy, bez kabelů a s obyčejnou kamerou.