Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor

Obsahy (1 066)

The Bodyguard

The Bodyguard (1974)

Hongkongská speciální pobočka se dozví, že Manchuové vymysleli spiknutí s cílem zabít Dr. Sun Yat Sena (Feng Tien) a obnovit dynastii Qing. Společně s několika mistry kung-fu ze školy Ching Wu se vedoucí pobočky Choi Hun (Larry Lee) pokusí překazit nekalé spiknutí.

Dragons Never Die

Dragons Never Die (1974)

Li Tin a jeho přítel Hsiao cestují po celé zemi a přecházejí od jedné školy bojových umění ke druhé, aby vyzvali učitelé i studenty, aby otestovali jejich dovednosti. Brzy se ocitají tváří v tvář svému nejnebezpečnějšímu protivníkovi ve městě, kterému vládne bojovník zvaný Leopard.

Shang Li: Smrt má tisíc jmen

Shang Li: Smrt má tisíc jmen (1977)

Shang Li (Charlie Chin) je neprávem podezřelý z vraždy a rozhodne se utéct a skrývat. Zatímco ho hledají lovci odměn v čele s vůdkyní Ling (Pearl Chang Ling), začíná vycházet pravda najevo, že vrahem je někdo jiný.

Ruan gu zhen nai

Ruan gu zhen nai (1979)

Potulná bylinkářka Kao (Phoenix Chan) ovladá bojové umění a pomáhá svému mistrovi trénovat sirotky kung-fu v místní škole. Jednoho dne je obviněna bohatým hazardním hráčem za prodej špatných léků a je jí vyhrožováno smrtí. Zločinecký gang začne napadat školu a Kao bude muset vzít spravedlnost do svých rukou.

Kung-fu: Dcera mistra

Kung-fu: Dcera mistra (1972)

Bojovník Li Tien ovládajíc čínský box přijíždí do Šanghaje za svým přítelem Chinem. Po příjezdu se dozvídá, že Chin byl záhadně zabit vrahem používající mosazné rukavice. Li slíbí sestře svého přítele pomstu a stopy ho vedou k muži jménem Muchila, bohatému japonskému dealerovi drog. Li se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou.

Jue shou

Jue shou (1974)

Mladému Hungovi (Sing Tam) na smrtelné posteli umírá bohatý otec, který ho adoptoval jako druhého syna. Brzy nato přijíždí jeho první marnotratný syn Yang (Paul Chun) se svou záludnou a zlou partnerkou Lily (Lily Chen). Yang, který ovládá bojové umění kung-fu, s Lily terorizují své okolí a nakonec se obrátí i proti samotnému Hungovi. Mladý Hung je však také mistrem kung-fu a musí sjednat pořádek.

Tvrdé údery

Tvrdé údery (1981)

Mistr bojových umění Liu Chung (John Liu) žije v Hongkongu, kde natáčí své filmy o kung-fu. Když je jednoho dne jeho otec, který je vědcem v NASA, unesen do Paříže, musí ho zachránit a bojovat se zločineckým syndikátem.

Night Lunch

Night Lunch (1975)

Tento krátkometrážní hudební dokument představuje živá vystoupení dnes již notoricky známých kapel v jejich počátcích z tehdy ještě ne příliš známého klubu CBGB.

Akta X - Biogeneze

Akta X - Biogeneze (1999) (epizoda)

Agent Mulder věří, že kovové předměty nalezeny na pobřeží západní Afriky jsou důkazem mimozemského původu života na zemi. Pod zjevným vlivem artefaktu onemocní, zatímco Scullyová jede do Afriky pro odpovědi.

Akta X - Výlet do hor

Akta X - Výlet do hor (1999) (epizoda)

Kosterní pozůstatky mladého páru jsou nalezeny poté, co byly pohřešovány pouhé tři dny v oblasti známé aktivitou UFO. Mulder a Scullyová zjistí během vyšetřování, že nic není, jak se zdá.

Akta X - Tři experti

Akta X - Tři experti (1999) (epizoda)

Během infiltrace na konferenci dodavatelů obrany v Las Vegas se Osamělí střelci znovu setkají se Susanne Modeski, záhadnou ženou, která zmizela před deseti lety poté, co se trio poprvé sešlo, aby jí pomohlo.

Akta X - Z jiného světa

Akta X - Z jiného světa (1999) (epizoda)

Při prohledávání spisů FBI agent Mulder najde fotografii Arthura Dalese s mimozemským lovcem odměn. Brzy se dozví o příběhu černošského baseballového hráče Exleyho ze 40. let, který se blížil k překonání některých rekordů. Dales vypráví, jak byl pověřen ochranou hráče před KKK a že Exley byl ve skutečnosti mimozemšťan.

Akta X - Milagro

Akta X - Milagro (1999) (epizoda)

Podivný spisovatel zamilovaný do Scullyové se nastěhuje vedle agenta Muldera a začne jí pomalu očarovávat svým psaním. Mulder muže podezírá, že může stát za sérií vražd zahrnující psychické operace.

Akta X - Trevor

Akta X - Trevor (1999) (epizoda)

Zdá se, že uprchlý trestanec získal schopnost procházet pevnými předměty i lidmy. Agenti Mulder a Scullyová musí najít nebezpečného trestance, než se dostane ke své bývalé přítelkyni.

Akta X - Instinkt

Akta X - Instinkt (1999) (epizoda)

Sérii vražd má na svědomí bájný asijský pes, který údajně utekl americkému kryptozoologovi, který ho chytil. Agent Mulder požádá o pomoc samotářskou expertku na psy, která mu zanechá zvláštní dárek.

Akta X - Arkádie

Akta X - Arkádie (1999) (epizoda)

Při svém prvním úkolu poté, co byli agenti Mulder a Scullyová zařazení do Akt X, hrají novomanžele, kteří se přistěhovali do podezřelé komunity, kde se již několik předchozích párů ztratilo.

Akta X - Pondělí

Akta X - Pondělí (1999) (epizoda)

Mladá Pam se zoufale snaží změnit výsledek událostí dne, který je nucena znovu a znovu prožívat. Její přítel odpálí bombu během bankovní loupeže a zabije všechny uvnitř, včetně agentů Muldera a Scullyové.

Akta X - Zlá voda

Akta X - Zlá voda (1999) (epizoda)

Hurikán zuří na pobřeží Floridy, zatímco agenti Mulder a Scullyová pátrají po mořské příšeře, o níž se Arthur Dales domnívá, že je zodpovědná za zmizení páru a jejich syna.

Akta X - Jedináček

Akta X - Jedináček (1999) (epizoda)

Agent Mulder se dozví pravdu o spiknutí Marity Covarrubias, která byla použita jako testovací subjekt pro mimozemskou vakcínu. Agentka Scullyová má podezření, že Diana Fowley je ve spolku s mužem s cigaretou, ale Mulder tomu nevěří.

Akta X - Dva otcové

Akta X - Dva otcové (1999) (epizoda)

Mimozemští rebelové se vracejí, aby zabili unesené včetně agentky Scullyové a Cassandry Spenderové. Když je syndikát v troskách, muž s cigaretou odhalí pravdu agentovi Spenderovi.

Reklama