Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Jediný důvod, proč toto má cenu vidět je, abyste viděli samořídící Škodovku.

plakát

Žena ve vodě (2006) 

Tak tyhle dvě hodiny mi už nikdo nevrátí. Neskutečná nuda.

plakát

Cestování na okraj vesmíru (2008) (TV film) 

Počítačový průlet od Země přes Slunce a všechny planety naší sluneční soustavy až na samý "okraj" vesmíru, při kterém sledujeme vnik i zánik hvězd a planet, černé díry, kvasary, pulsary, mlhoviny, ... dokonalá animace doprovázená skvělým komentářem Aleca Baldwina. Nesmírný vesmírny skvost.

plakát

Bezstarostný sex (2007) 

Lehce perverzní avšak chytře udělaná konverzační komedie bez souvislého děje ukazující průběh sexu v šesti krocích (začátek, předehra, sex, pauza, orgasmus, doznívání) mezi kamarády, milenci, ex-partnery, spolupracovníky (muž-žena) a spolubydlícími (muž-žena a ještě jeden muž). Občas budete mít určitě chuť na sex, občas budete možná mírně znechuceni (happy birthday baby!) a občas se budete hodně moc smát. Díky krátké stopáži se naštěstí nestihnete nudit. Podle názvu bych očekával trapnou teenagerovskou komedii, dostal jsem pravý opak, což jsem nečekal ... 4*

plakát

Napříč vesmírem (2007) 

Chaotické uspořádání krásných, ale zmrvených písniček bez děje. Jsou tam lepší chvíle typu "I Want You", ale celek - vice než dvě hodiny nudy to nespraví. Dalších Vlasů se už asi nedočkáme.

plakát

Samotář (2008) 

Svým způsobem velmi zvláštní snímek - nečekejte komedii u které se budete řezat od první do devadesáté minuty, spíše romantické drama, kde sem tam Church rozsekne scénu nějakou vtipnou hláškou. Pokud bych měl žánry rozdělit procentuálně, bylo by to asi takto: komedie 20%, drama 30%, romantika 50%. Rozhodoval jsem se mezi 3* a 4*. Nakonec dávám 4* kvůli skvělému výkonu Ellen Page a výborné hudbě - nejprve mi to přišlo protivné, ale nakonec se mi moc líblo prolínání dialogů s hlasitou hudbou.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Geniální. Neopakovatelné. Dokonalé.

plakát

Krvavá laguna (2007) 

Béčko na odreagování, nemohu však dát vyšší hodnocení - scény s krokodýlem bohužel působí velmi nerealisticky až vtipně. Při setkání s krokodýlem má člověk tendenci se spíše smát než bát. V tento rok vyšel ještě jeden krokodýlí a tím je Rogue, který je dle mého názoru akčnější a celkově o třídu výše.

plakát

Splněné přání (1988) 

Tento snímek považuji za předka pro obdobné (ne-li stejné) náměty, které jsme mohli vidět - Big, Freaky Friday, ... proto i to vysoké hodnocení. Jako dítě jsem ho miloval a když jsem ho viděl nyní, zjistil jsem ... že ho miluji stále.

plakát

Kdo může za globální oteplování? (2007) (TV film) 

Nízké hodnocení tohoto snímku přesně odráží to, o čem vlastně tento dokument z části je. O zaslepenosti hloupých. Zajímavé komentáře, s kterými se ztotožňuji: hippyman, Stanger, blitzer.