Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Diktátor (2012) 

Bylo to zábavné, dlouho jsem neměl tolik výtlemů během jednoho filmu. Akorát děj mi přišel takovej trošku slabší ..a hlavně mi přišlo, že tenhle film by měl projít ještě nějakým prostříháním, vtipná byla sotva půlka vtipů a +/- 1/5 byla celkem trapná. Asi 2-3x to bylo fakt nechutné (viz scéna s porodem nebo s tou holkou na střeše..) ale v konkurenci ostatních komedií tenhle film rozhodně obstál. Taky mě s*alo, že české titulky několikrát byly o něčem jiném než co postavy řikaly anglicky..ale asi bych měl být rád, že se to někdo nepokusil nadabovat, protože to by byla tragédie. Takže shrnuto a podtrženo: super film u kterého se lidi s poněkud..zvláštním...smyslem pro humor dost zasmějou. Ale dovedu si taky představit dost lidí (hlavně těch starších) co nad tim budou jenom kroutit hlavou..

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Každý, kdo tenhle film nazve nesmysluplným, nekomplexním a tak dále, je prostě idiot co to nepobral.. Ten film ani neměl nikomu naservírovat moudrosti, měl ho donutit přemýšlet. Bohužel k tomu musí mít ten člověk mozek...takže úspěch u všech ani mít nemůže. Perfektní film, který mě ovlivnil tak, jako málo filmů. O tom, že Jared Leto je skvělý herec ani není třeba mluvi.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Tenhle film osloví převážně lidi s mozkem v hlavě. Mně se moc líbil... :) I bez drahých efektů se dá udělat výborné scifi.. Mám rád filmy, které mě nutí ještě dlouho o nich přemýšlet. Tohle je určitě jeden z nich..

plakát

Bite Me (2010) (seriál) 

Originální, vtipné..prostě super! :)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Takové fantasy pro dospěláky no... :) Hra o trůny je perfektně napsaná a na realizaci se podílejí schopní lidé, navíc má obrovský rozpočet. Ani to nemohlo dopadnout jinak než takto. Jediné mínus je český dabing, když jsem ho slyšel tak jsem se zděsil. Upřímnou soustrast těm, kdo neumí anglicky.. A také by mohli ubrat na scénách se sexem, občas mi přijde, že se dívam spíš na porno ....

plakát

Avengers (2012) 

Dobrý film, pěkné efekty a chvílemi dost vtipné. První film po docela dlouhé době na který jsem šel do kina a výborně jsem se bavil ! :)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

1. Série - awesome 2. Série - telenovela z prosředí zombie apokalypsy... až na několik málo ucházejících scén... Doufám, že třetí série se vrátí zpět na úroveň první, jinak asi ani nemá cenu se na to dívat..

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

Jeden z nejlepších sci-fi seriálů, které jsem v poslední době viděl. Pro chytráky co nadávaj na málo efektů a natahování : uvědomte si, že tenhle seriál asi neměl až tak velký rozpočet, aby si to autoři mohli dovolit.

plakát

=3 (2009) (seriál) 

Už jenom za to, že jsem byl u toho jak se z pár desítek tisíc shlédnutí takhle zlepšil na nejsledovanějšího týpka na yt :) Prostě má charisma, nápad a schopnost to realizovat. Ten jeho vlog nemam moc rád, ale na =3 nedam dopustit. * * * * * I přes to, že občas je to poslední dobou trochu trapnější (přijde mi jako by na to najal nějakýho scénáristu jinýho radši) a ten tlusťoch co tam párkrát byl byl nechutnej...

plakát

REC (2007) 

Nový výraz pro sousloví 'Výborný horor' - REC. :) Opravdu skvělej horor..hlavně ta atmosféra se povedla