Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (115)

plakát

Žena v černém (2012) 

Díky Ženo v černém, že jsi mi s obrovským důrazem připomněla, že na strašidelný filmy nemám chodit, páč se u nich bojim. Kam se na to krváky hrabou! Narůstající gragace, velmi osobité exteriéry i interiéry a podmanivá hudba dělá své a tento film se zařazuje po bok Kruhu a Clony.

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Já osobně jsem z toho dostala příšernej hlad.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Předvídatelná romantická (ta akční rovina - proto aby se mužský doprovod nenudil?) velmi vtipná komedie, kde se chudák Chris Pine snaží dosáhnout Tomovi Hardymu alespoň na paty. Příště prosím vybrat rivaly hrající stejnou ligu.

plakát

Železná lady (2011) 

Filmaři se neuměli rozhodnout, jestli má film být o osobě nebo osobnosti M. T. (se skvělou Meryl). Soukromá rovina by tomu více slušela, protože člověk jen trošku znalý britské historie bude mít pocit, že se semtam dívá na propagandu. V americkém-heroickém stylu. Možná by to chtělo ještě trošku delší časový odstup, protože při zobrazení některých přinejmenším kontroverzních událostí člověk jen skřípe zubama. Aneb Irům, dělníkům, nezaměstnaným, socialistům a všem podobný vstup do kina projistotu zakázat.

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Film dostal hodnocení NC-17 (tzv. profit-killer) od americké filmové asociace aniž by tam byla jediná násilná nebo explicitně sexuální scéna. Možná je to amíkovsky-přehnané, ale přesto bych to dětem nebo lidem věřícim v toho pravého/tu pravou opravdu nepouštěla, protože je to tak bolestivě pravdivé, že to zkazí veškeré představy o romantické lásce. A to i přes to, že v hlavních rolích EXCELUJÍ M. Williams a R. Gosling, mezi kterými to zpočátku jiskří až plátno doutná.

plakát

Constantine (2005) 

Pátá hvězda za naprostou pecku "Passive" od A Secret Circle.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Romanťák lehce předvídatelný, těžce vykalkulovaně dojímavý a k tomu všemu neskutečně dobrý. A ty dva to hrajou tak dobře, že na všechno ostatní stejnak zapomenete.

plakát

Čokoláda (2000) 

Film o čokoládě a hlavní mužskou roli hraje Johnny Depp?!?!?!!!

plakát

Avatar (2009) 

Jen o spojení ocasů od průměru. Ale v Imaxu to byla podívaná.