Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené herečky (10)

Edwige Fenech

Giallo královna! Já žasnu nad touto neuvěřitelně krásnou a charismatickou brunetkou, která ve svých 16ti letech vyhrála v soutěži krásy a poté to zkoušela jako fotomodelka. Debutovala v nenáročných lehce erotických komediích (fraškách) ale až italské giallo a režiséři jako Sergio Martino, Mario Bava, Guliano Carnimeo, Andrea Bianchi, Umberto Lenzi a Ruggero Deodato, ji dali tu největší příležitost ze všech, aby všem pochybovačům ukázala a dokázala kolik je v ní ukryto talentu (i pro dramatické role), a že to není jen herečka pro lechtivé italské komedie, i když nepochybně i lehce komediálním talentem tato diva oplívala. TOP role: Strange Vice of Mrs. Wardh, Case of the Bloody Iris, Five Dolls for an August Moon, All the Colors of the Dark nebo Strip Nude for Your Killer.

Florinda Bolkan

Velmi zajímavá a výrazná herečka, původem s Brazílie. TOP 3 filmy : Don't Torture a Duckling, A, Lizard in a Woman's Skin a Benátský anonym.

Barbara Bouchet

Jedna z předních dnes už kultovních eurohereček exploitation kina, krásná a nesmírně zajímavá EuroBabes, původem z Čech (Liberec), přední hvězda giallo detektivek, poliziesco filmů, nebo lechtivých taliánských komedií, co se ženské role týče. TOP filmy "Milano Calibro 9", "Don't Torture A Duckling", "Ricco" nebo "Cry of a Prostitute"

Marisa Mell

A že jí to slušelo že? Ale nesměla mít krátké vlasy:-) Top role; "Objectif 500 millions", "Diabolik", a "Beast with a Gun".

Olga Karlatos

Pohledná to řekyně. Top filmy : "Zombi 2", "Senza buccia" a "Dedicato al mare Egeo".

Cristina Galbó

1, La, Residencia 2, Cosa avete fatto a Solange? 3, Living Dead at Manchester Morgue.

Rosalba Neri

Jedna z předních Eurokultovních hvězd 70s exploitation kina . Hrála všecko možný, už od poměrně útlého věku (16 let), převážně v eurohororech, giallech, spaghetti westernech, pro mne zajímavá zhruba tak od konce 60s a počátku 70s let, kde odehrála patrně své nejlepší role, ať už pod vedením Jesuse Franca, Fernanda Di Lea, Silvia Amadia nebo Joea D'Amata. Respect!

Emmanuelle Seigner

Polanského druhá žena. To co předvedla v Hořkém měsíci, mi bohatě stačí na to, mít ji tady:-)