Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Okrsek 13

Okrsek 13 (2004)

Naprosto excelentní film,skvělé využití parkouru,a nikdo jiný než David Belle a Cyril Raffaelli se tam snad ani nehodí,film rozhodně doporučuji,prostředí v Okrsku 13 je skvěle propracovaná a film na mě měl až takový dopad že jsem začal dělat parkour.

Okrsek 13: Ultimátum

Okrsek 13: Ultimátum (2009)

Skvělí film,všechno co tu má být tu je ale sicejen už to není jako první díl.

Vyměřený čas

Vyměřený čas (2011)

Skvělé sci-fi z budoucnosti,a nápad z hodinkami které odpočítavají čas do smrti je opravdu originálně provotřídní,jó Andrew Niccol se hold zase v dobrém slovasmyslu předvedl :-).Film je v některých momentech opravdu napívnavý a jindy mi zase přišlo že to vůbec není v budoucnosti ale v přítomnosti,jinak je to asi to jediné co bych tomuto skvělému filmu vytknul.Tento film je opravdu skvělý a rozhodně stojí za podívání.

Parkour Project: Pilgrimage

Parkour Project: Pilgrimage (2008)

Skvělí dokument o parkouru a o městě kdy vznikl,pro ti kdo se parkouru chtějí věnovat je tento dokument začátek jejich cesty.

Zombieland

Zombieland (2009)

Naprosto suprový zombie film,je to skvělá komedie ze špetkou hororu,je to vážně skvělé a originální dílečko :-).

Terminator Salvation

Terminator Salvation (2009)

Myslím si že tento film byl nejlepší možností jak celou serii uzavít.

Cesta

Cesta (2009)

Skvělý,postapokaliotický film,fascinujicí prostředí.Chyběla akorát podrobná vysvětlivka proč to šlo z lidstvem tak z kopce.Jinak vážně úžasný film,stojí to za to se na něj podívat.

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Tento film je prostě geniální,prostředí post-apokaliptického světa a člověk který se snaží za každou cenu přežít a to jen proto aby obnovil lidskou rasu rozhodně není nic klasického,a to děla film Já,legenda tak skvělí jak je.