Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (233)

plakát

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (2023) 

Vůbec jsem dopředu nevěděl, že to má jen 40 minut. Uteklo mi to tak, že bych tipnul ještě míň. Pěkný jednoduchý příběh a zpracování mi tady sedlo (což u mě u Andersena není pravidlo)

plakát

Napoleon (2023) 

Nuda, ale jak znám Scotta, tak režisérská verze může být úplně jiný film klidně na 5 hvězd.

plakát

Koruna (2016) (seriál) 

Kdyby takhle někdo natočil seriál o zajímavějším tématu, tak to bude asi nejlepší seriál všech dob. Geniální práce se scénářem, který z naprostých nesmyslů a banalit dělá napínavou podívanou, herci dokážou nechat diváka vcítit do pocitů a problémů skuppny lidí, do nichž je vcítění se oříšek, k tomu ty kostýmy, podmanivá hudba. Katedrála filmařiny.

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

První díl mě bavil v tom, jak obratně dokázal Skårsgard nevynášet soudy. Druhý díl už byl těžko koukatelný, často jsme se dívali na hodinky a poslední scéna byla vyloženě podvratná a to myslím nevhodným způsobem. 6 hodin režisérské verze je opravdu moc. Není to tolik wtf jako Srpski film, ale cítil jsem se (hlavně u druhého dílu) docela podobně. Víc než myšlenku nebo příběh jsem vnímal manýru.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Příběh mi sednul, detaily bravurní, kamera pěkná. Kdyby to někdo předaboval a výrazně vylepšil dialogy, tak je to velmi podařený díl Black Mirror a dám za 5.

plakát

Jednotky vesmírného nasazení (2020) (seriál) 

Mark je rozhodně sympatičtější než než Michael v Office. První série mi sedla, druhá už míň. Solidní jednohubka.

plakát

Vánoce v Angel Falls (2021) (TV film) 

Bavilo mě to, je to ok, ale po všech stranách průměr. Takovýhle film už dneska asi zvládne natočit AI

plakát

FUBAR (2023) (seriál) 

První dík mi připadal super a připomenul mi Pravdivé lži. Pak už to šlo z kopce. Nic konkrétního mi na tom seriálu asi nevadilo, ale bylo to prostě poprůměrné.

plakát

Manifest (2018) (seriál) 

První řada je hodně wow, pak je třeba toho spoustu přetrpět, zeména celou šílenou první půlku čtvrté řady, ale finále se velmi povedlo a spravilo chuť. Geniální je casting, kdy příbuzní opravdu vypadají jako příbuzní.

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Prequel je sice fajn, ale snad až moc respektuje tu Carpenterovu verzi. Je to vlastně stejný skoro, minimum nápadů. Přitom ty nápady, které se ve filmu objevily, fungují.