Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Western
  • Krimi

Poslední recenze (795)

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

S přibývajícími epizodami se vytrácí tempo a hlavně nezaměnitelný, jedinečný styl který, v prvních dvou epizodách, nastolil osobně sám mistr. I tak se ale jedná o velmi zdařilou a pro mne osobně velmi zábavnou podívanou a tedy i velké překvapení.

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Jessica jakožto nájemná vražedkyně, jež začne vadit svému zaměstnavateli a který se ji tím pádem pokusí odstranit, poněvadž v téhle branži se výpovědi nepodepisují. I přes příšerné akční scény mohlo být vše v pořádku, pakliže by hlavní hrdinka během toho všeho "odstraňování" nestihla i řešit rodinné problémy a dávné jizvyčky, jak z románu nějaké pičmundy pilčerové. Chtělo to mít hloubku, ale je to jen strašná blbost.

plakát

Trojí život (2018) (TV film) 

Strašná pitominka přitažená za vlasy, ale odsejpala takovým tempem, jak už dlouho žádný český tévé film. Vystupují tu krásné herečky (což byl také důvod, proč jsem se díval), ale jsou tu malinko za husičky, takže mezi ženami tohle dílo asi oblíbené nebude a ač jsem hlavnímu hrdinovi ani za mák nefandil, tak mne jeho přehrávání a patálie vskutku bavily.

Poslední hodnocení (3 536)

Gentlemani - Připraven na vše (2024) (epizoda) (E06)

19.03.2024

Gentlemani - Ne bez nebezpečí (2024) (epizoda) (E07)

19.03.2024

Gentlemani - Evangelium podle Bobbyho Glasse (2024) (epizoda) (E08)

19.03.2024

Gentlemani - Mám stovky bratranců (2024) (epizoda) (E05)

18.03.2024

Gentlemani - Kde mám trávu? (2024) (epizoda) (E03)

18.03.2024

Gentlemani - Nesoucitný gentleman (2024) (epizoda) (E04)

18.03.2024

Gentlemani - Zebra Tommy Dodo (2024) (epizoda) (E02)

18.03.2024

Gentlemani - Ušlechtilá agrese (2024) (epizoda) (E01)

17.03.2024

Mladá dáma (2024)

13.03.2024

Reklama

Poslední deníček (26)

Osobnost (moje)

Hluboké, uvážlivé a složité typy. Dokáží řešit složité problémy, snadno se rozhodují. Zranitelní, ale empatičtí, věří na hodnoty a zásady. V práci odpovědní se sklonem k perfekcionismu.


INFJ - umělec

Zastoupení v populaci: 2% (z toho 1% muži a 1% ženy)
Nejvýraznější vlastnost: empatie
Ideální kariéra: malíř, spisovatel, básník, režisér, herec, psychoterapeut, konzultant, kněz, designér
Slavné osobnosti: Geoffrey Chaucer, Johann von Goethe, Piers Anthony, Mel Gibson, Nicole Kidman, Jamie Foxx, Fjodor M. Dostojevský
Fiktivní postavy: Doktor Živago, Luke Skywalker (Nechť Vás provází SÍLA), Fox Mulder (Akta X)
Stručný popis: umělecky nadaný a kreativní, snílek, náladový, perfekcionista, pochybuje o sobě, často se cítí jako oběť společnosti, nejvzácněji se vyskytující typ, velmi dobrý pozorovatel - empatik, soucitný, okolím respektován víc než si myslí.

Jedná se o nejvzácněji se vyskytující typ. Má velké umělecké vlohy, ale na rozdíl od ostatních uměleckých typů (INFP, ISFP) je orientován o něco více prakticky a má rád pořádek. To ho předurčuje nejen k čistě uměleckým profesím (malíř, spisovatel), ale i k užitnému designu, grafice, projektování dekorací apod. Více než jiní umělci vynáší definitivní estetické soudy.

Dává přednost samotě a klidu. Je velmi dobrý pozorovatel - empatik. Často se může cítit jako oběť společnosti nebo upozorňuje na příkoří páchané na druhých. Je perfekcionista a rád opakovaně kontroluje věci. Obvykle silně mysticky založený se smyslem pro spravedlnost a pomstu.

INFJ jsou idealističtí tajnůstkáři s bohatým vnitřním světem. Odtažití od druhých lidí, ale přesto se nebojí sáhnout k akci, je-li to potřeba. Často si na sebe vezmou příliš mnoho zodpovědnosti.

Mají pochybnosti o skrytých motivech druhých lidí. Dávají si vše do souvislostí i tam, kde by je nikdo jiný nehledal. Upřednostňují hluboké vztahy a bezpodmínečnou věrnost.