Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor
  • Akční

Recenze (89)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Tak jsem se tesila na posledni dil a stal za nic 🤦‍♀️. SPOILER:Proc vsude cpete cestovani casem? Akorat tam nasekate spousty chyb. Stacilo jednou. Oproti predeslemu dilu ktery byl fakt nabuseny byl toto jen zmatek. Zklamani.

plakát

Syn temnoty (2019) 

Nudny to nebylo, nechutny akorat, takovej malej trochu jinej asperger 😁. Konec kterej necekate, a Billie E. to zabila.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Taková příjemná podívaná, kterou ale stačí vidět jen jednou. Oddechovej děj, kde pokud znáte případ mansonovy rodiny, tak se těšíte na konec. Pozor SPOILER: Ovšem konec dopadne jinak. Čekáte kdy zabijou tu těhulu, ale to se nekoná, nakonec to dopadne jakože "dobře" . Takže konec zklamal. Stačilo jednou.

plakát

Zaklínač - Série 1 (2019) (série) 

Zaklínače mohu ohodnotit pěti hvězdy, ikdyž jsem zprvu nebyla nadšená obsazením. U mě byly první hry. Jak na PC, tak PS4. Nádherná bledá Yennefer byla tady zastoupena tmavou mulatkou..ale budiž, má své kouzlo, pěkná je nakonec taky. Zaklínače ani nemusím zmiňovat, tady byla volba herce úžasná. Krásnej statnej mrzout, jako ve hře. Perfektní. Je na co se koukat :-D . Velké zklamání je ovšem u Triss, kde pohlednou zrzku nahradila opět herečka tmavší pleti, to jsem vážně nepochopila. Jako Geralt jsem se ve hře těšila, až ji zprzním, ale do téhle bych nešla. Dějově mi to zatím taky zapadá, ještě se musím vrhnout na tu četbu!

plakát

Živí mrtví - Jednoho dne už nebudete (2016) (epizoda) 

Silnej dil.. Super začátek série. Doufám že Negan brzo chcipne tou nejbrutalnejsi smrti.. At trpi. Zm*d! (ps. Ten herec Negana me sral uz v SPN.. nesympatickej borec.)

plakát

Prázdniny v Provence (2016) 

Opet ta krasna rozporuplnost. Vsici to tady hejtuji a ja si to uzila. Zasmala se a navic vojta je zde Top! Prosim hazte mi k noham více filmu ktere nenavidite. Ja je zboznuji.

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Prijemna komedie(drama) ktera upouta. Ikdyz to v telce trvalo skoro 3 hodiny tak me to vtahlo a upoutalo. Sokol vtipnej buzik. Ivana zachovala zenska. Ale hlavni krása je ten Vojta proste.. Na toho se krasne diva vzdycky 😁. Byl ten konec takovej smutnej, ale stale happyend.

plakát

Winchester: Sídlo démonů (2018) 

Vazne vsem dekuji za hodnoceni filmu. Protoze vsechny cerveny novodoby radoby horory co se pohybují v okoli 85% a vic jsou same sracky! Lepsi vyhledavat mene ceněné horory, protoze ty stoji za to. Lidi jsou tupci a neumi ocenit super filmy. Tohle ma opet novy napad. Novy nádech. Priznam se ocekavala jsem dalsi kinovskou sracku. Ale tady jsem se tak krasne lekala a bala. Parada.