Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Tohle nepotřebuje delší komentář. S Přáteli jsme koukali na pobřežní hlídku, zpívali (Smraďochu, smraďochu...), pili kafe u Gunthera, pozorovali tlustýho naháče, rovnali ručníky do jedenácti kategorií (každodenní použití, host, vzácný host...), viděli jsme jak striptér plakal, jako duch jsme se účastnili lesbické svatby, přišli jsme na to že Joker je Poker s J...A už jsme vám někdy vyprávěl, jak jsem prošel západní Evropu? Takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Po těch deset let jsme se stali součástí života nejlepších Přátel na světě, jejichž humor snad nikdy neomrzí. Možná to někomu může znít nadneseně, ale tohle je opravdu nejlepší seriál, co jsem kdy viděl. Friends navždy.

Andělé v Americe

Andělé v Americe (2003)

Andělé v Americe jsou unikátní a velkolepé televizní dílo. Složité, kontroverzní a místy zbytečně teatrální. Přesto nabízí působivou podívanou, takřka jedinou svého druhu. Herci podávájí jedny z nejzajímavějších výkonů své kariéry. Hlavním objevem seriálu je pro mě Mary-Louise Parker v roli nepředvídatelné Harper, které se daří ukrást si většinu scén pro sebe. Dojmů je hodně a proč popisovat nepopsatelné, to se musí vidět.

Plastická chirurgie s. r. o.

Plastická chirurgie s. r. o. (2003)

Chvíli mi trvalo než jsem tomuto bizardnímu dílku přišel na chuť, musím ale uznat, že se jedná o jeden z nejzajímavějších televizních projektů několika posledních let. Nip/tuck je šílenou extravagantní přehlídkou lidských charakterů napříč mnoha žánry (podle toho, jak se Ryan Murphy vyspí) s vynikajícími hereckými výkony. Každý díl zaručuje nezaměnitelný zážitek, ať se vám to líbí nebo ne.