Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (423)

plakát

Docent - Preso s mlíčkem (2023) (epizoda) 

Jednotlivé díly měly být kratší, délka ubírá na kvalitě. Pro mne jsou postavy Ramby a Vetchého příliš uřvané. Navíc mi připadá, že Vetchý divadelně přehrává, což je ale problém pana režiséra. Škoda.

plakát

Ovčáček čtveráček (2017) (divadelní záznam) 

Tímto záznamem představení jsem si udělala definitivní tečku za Zemanem, Ovčáčkem a dalším hradním parazitem. Škoda že zde nebylo více Ovčáčka, protože byl opravdu nejkomičtější. Chvíle s dalajlámou byly taky moc povedené. Část s chaosem byla geniální. Viděla jsem i dost hluchých a amatérských míst, ale chápu, že vše bylo spíchnuto horkou jehlou. Díky, Zlíne :)

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Něco laciné, něco vtipné, takže zatím průměr. Ale konec prvního dílu byl na jedničku 🙂

plakát

Bouřlivé výšiny (1992) 

Upřímně, kdyby celý film herecky netáhli Binoche a Fiennes plus zajímavé prostředí, musela bych ubrat na tři hvězdy. Docela mi také vadila sice pěkná, ale stále se vnucující melodie. Čeho je moc.......Ale Fiennes byl skvělý, přímo uhrančivý.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Báječné zpestření vánočních svátků :) Spojení Burtona a ostatních tvůrců s mladou Addamsovou a spol. se opravdu moc povedlo. Celý seriál bylo takové čerstvé peprné koření, všichni hráli moc dobře, skvělý casting. Ani jsem nečekala, že mne, veteránku, to tak chytne. Stalo se a skvěle jsem se u seriálu bavila i s dalšími členy rodiny. Ruka, kterou jsem už dlouho neviděla, se stala mou oblíbenkyní ;)

plakát

Případy 1. oddělení - Série 3 (2022) (série) 

Třetí série zrála jako víno. Začátek vlažný, ale potom se to parádně rozjelo. Každý díl, kde se více ukazoval Plíšek a Korejs, byl živější. Případy byly vybrány opravdu výživné díky panu Marešovi. Poslední díl byl  výborný, skvělé zakončení i s kolotočem kolem policejní ředitelky a Korejse. Celkově velká spokojenost, ale po sečtení hodnocení jednotlivých dílů mi vyšlo 4,3, takže musím dát 3. sérii poctivě ****.

plakát

Velká voda - Epizoda 6 (2022) (epizoda) 

První a poslední epizoda jsou nejslabší. Konec je uspěchaný a příliš růžový na Poláky i na můj vkus.

plakát

Ledviny bez viny (2022) (TV film) 

To nebyla komedie, ale horor o terorizující matce a podivném synovi policajtovi ;) Chápu, že Vejdělek už si vydělává do důchodu, ale Epstein a Muchow by se mohli ještě pár let snažit.

plakát

Země zločinu - Zločin na hranicích (2022) (epizoda) 

Takový styl Doktora z hor ve filmu :) To mi fakt nesedí, ani ryba ani rak, taková nevyvedená tragikomedie. Hodně slabý mainstream.