Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 090)

plakát

Chudáčci (2023) 

Nehodnotím, protože to nedám. Filmy Yorgose Lanthimose prostě nejsou pro mne (Humra jsem také nedal). Naprosto se míjíme.

plakát

Anna (2019) 

Luc zde až příliš vykrádá sám sebe a jeho dnes již kultovní Nikitu. Bitky jsou přehnané (už ta první v restauraci, což je zas jen vykrádačka Nikity), aneb padesátikilová ruská modelka tu kosí stokilové chlápky doslova v zástupech. Když je střelí, ještě OK, ale ten boj nablízko není prostě věrohodný ani trošku. Navíc vztah hrdinky a Cilliana je podivně rychlý, mělký a divný na to, aby si hrála nakonec s ním na nějakou poloviční osudovost. Nicméně natočeno je to hezky a jako taková večerní oddechovka, u které je lepší moc nemyslet, se to dá. btw... Sasha Luss je pěkná baba a má krásný prsa;)

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Já se teda dobře bavil, aneb takové filmy mi dnes chybí. Akční výplach 80's střihu se sympatickým pořádně Badass hrdinou. Gyllenhaal opravdu ve formě, Conor hrát opravdu neumí, ale tady to až tolik nevadí, působí trochu jako šašek a asi i tak působit má :_)

plakát

Maigret - Maigret u Vlámů (1992) (epizoda) 

Nějak jsem tu nepochopil nepotrestání vraha a jeho komplice, když šlo o předem plánovanou, ničím zásadním neopodstatněnou, zákeřnou vraždu. *pozor spoiler* To jako, když vraždí mladá krásná bloncka a její brácha jí pomáhá zbavit se těla, bude jim vše odpuštěno?! Proč jako?!?

plakát

Oslněni sluncem (2015) 

Postava Ralpha Fiennese mi tu přišla tak moc otravná a protivná, že jsem to po půlhodině vypnul. Takže raději ani nehodnotím.

plakát

Jeden gól (2023) 

I když to nese označení komedie, přesto jsme se za celý film ani jednou neusmál natož zasmál. Tohle se i navzdory sympatickému prostředí Americké Samoy a místních domorodců opravdu moc nepovedlo.

plakát

Ricky Stanicky (2024) 

Kupodivu to tu táhne především John Cena. Jinak je to celé předvídatelné a vtípky místy trochu trapné. Zac Efron ve svých šestatřiceti začíná vypadat trochu divně až strašidelně, netuším zda za to může posilování plus steroidy nebo nějaké plastiky?!?

plakát

Hlava-22 (1970) 

Skvělá a citlivě natočená satira na nesmyslnost války a deformace vojáků do ní zatažených na všech možných úrovních. Navíc na tu dobu úžasná výprava i kamera, už jen kvůli tolika nashromážděným bombardérům B-25 Mitchell ;) btw... tohle a takhle už dneska nikdo nenatočí, neb digitál je podstatně levnější a taky podstatně hnusnější

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

První tři série byly hodně fajn. Ale v té třetí se už začne až příliš opakovat to budeme spolu a ne nebude spolu, že to člověka už začne otravovat a má ty postavy za úplný nevyzrálý a hloupý idioty. No a čtvrtá série už začíná být malinko moc šílená. Chápu, že po třech sezónách musí docházet nápady, ale styl uděláme to ještě šílenější a jednání postav ještě méně logické, tomu za mě neprospívá vůbec. Jako rozhodnutí udělat z Elliot šéf rezidentku, když je tam do té doby spíš tak trochu za břídila (Barbie) a sotva průměrného doktora. Je to strašně na sílu jen proto, aby mohli scénáristi psát "vtipné" scény o soupeření s J.D.m. Moc mě neláká ve čtvrté sérii pokračovat, uhnulo to mimo resp. překročilo to pro mě tu zábavnou mez. A ani mě neláká koukat na to, jak se spolu v dalších pěti sériích Elliot a J.D. dají tak 6x dohromady a 6x druhý den zas rozejdou. A ono i ty zezačátku jízlivé a vtipné sarkastické komentáře Dr. Coxe se časem opakují a oposlouchají, protože je to dokola pořád to samé a vůbec nikam se to neposouvá. Nechápu postavy, které by roky snášely tuhle verbální šikanu a neposlali ho s ní dávno znuděně někam.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Série 2 (2024) (série) 

Druhá řada, vyjma cameo role pana Marhoula v jednom z prvních dílů byl a úplně o ničem a nebyla  ani vtipná, bohužel. První řada byla fajn, tohle celé zahodit a zapomenout.

Ovládací panel
2 body