Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (814)

plakát

Absolvent (1967) 

Červený víno se roztříštilo o dno sklenky, dývídýčko zajelo do mechaniky a pak Dustin Hoffman jel na letišti po páse. Mám ho rád. Přišla paní Robinsonová, zamiloval jsem se. Je nádherná, sexy, hravá. Začínám nesnášet Hoffmana, závidím mu. Dolévám víno. Paní Robinsonová navléká punčošku. Exnu víno. Pevně nenávidím Hoffmana. Objeví se Elaine. Během hodiny miluji dvě ženy. Obě krásné. Hoffman se k Elaine chová jako hovado. Úsměv, dolévám víno. Hoffman sbalí Elaine. Vyprsknu víno. Teď mě vážně nasral. Hoffman ztrácí obě dvě. Radost, šance, lok vína. Hoffmana mi je líto. Začínám mu fandit. Hoffman, auto, silnice a poslední 2 dcl. Hoffman je v kostele. Hoffman křičí. Elaine křičí. Lidi křičí. Já křičím, došlo víno. Lidi se perou. Dvojice utíká. Dvojice uteče. Líbilo.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Sice nejsem ajťák, ale trošku těm strojům rozumím. No a lidi to vědí, tak mi občas někdo zavolá....Jako ta baba, co mi řekla, že si koupila novou myš a že jí nejde. Tak tam přijdu a zjistím, že ji baba zapomněla zapojit

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Osobně mi v nové Aktě chybělo všechno, co z dobrýho filmu dělá dobrej film

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Ani bych se nedivil, kdyby se ta "záhada" objasnila tak, že všechny ty Kájínky a Winkelbauery tlusťoch za mlada sežral a pak je po několika letech zase vyblil. Ha ha

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Alenka je krásně pestrá a barevná a taky je to prej holka. Jenomže celkově působí divně, stejně jako fakt, že Jirka Paroubek byl schopen souložit s nečím hezčím, než s uschlým topolem na orosené louce (?)

plakát

Aliance (2016) 

Vždycky, ale fakt vždycky si vedle mě sedne nějaká divná dvojice, jakmile v kině zhasnou. Teď to byli dva tlusťoši, co zbouchali během prvního traileru celej XXL popcorn (dívčí část tlusťošstva srkla ještě celou kolu). No a po dobrém papání měli potřebu nahlas komentovat vše, co se na plátně odehrálo: "Ta Tris vypadá jako děvka! Proč mu to neřekne? Proč on jí to neřekne? To je debil, čum na něj. Víš, že Tris umře? A Proč?". "Protože jste oba tlustý idioti" vložil jsem do duchaplné konverzace důmyslný protiargument a pak si konečně užíval Hunger games s jinejma hercema.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Jako kdyby bondovská série po Skyfallu pokřačovala Skyfallem...

plakát

Ambulance (2022) 

Ke štěstí chybělo, aby se ta sanitka nakonec proměnila v Transformera. A bylo by.

plakát

Americké psycho (2000) 

"asi jsem snědl i pár mozků. Víš, v restauracích špatně vaří..."