Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (711)

plakát

Tání (2023) 

Celkem drsná sonda do dospívání na belgickým venkově, kde je málokterá postava normální, což samo o sobě neni lehký, ale naštěstí přišel i opravdovej zvrat.. hodně povedenej debut

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Za mě o chlup lepší než verze z roku 1993. Sice nerozumim tý popularitě dlouhejch stopáží, která je v poslední době relativně častá, nicméně tuhle skutečnou událost z roku 1972 považuju za jeden z nejdrsnějších bojů o přežití v lidský historii.

plakát

Napoleon Dynamit (2004) 

Přiznam se, že o existenci tohohle filmu jsem se dozvěděl teprv asi před půl rokem v jednom podcastu a za to se ted trošku stydim, protože dam ruku do ohně za to že neexistuje druhá stejně pojatá a zároveň zvláštní komedie jako je právě Napoleon Dynamite...

plakát

Dashcam (2021) 

Extrémně nesympatickou hlavní hrdinku bych přetrpěl, ale co mi vadilo bylo, že chvilkama bylo fakt úplný hovno vidět, nicméně jako celek se to ještě dalo a už jsem určitě viděl horší horory..

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Jako milovník true crime věcí jsem vrněl blahem ikdyž už jsem Hojerovo příběh znal dlouho předtim.. Petr Uhlík mě jako herec začíná zajímat

plakát

Kančí les (2019) 

Vzhledem k tomu, že jde o debut ke kterýmu jsem se dostal úplnou náhodou, jsem velice spokojenej a tady rozhodně platí, že čim míň o filmu divák ví tim líp..

plakát

Přišla v noci (2023) 

Těžko se tomu věří, ale i v naší malý zemičce může vzniknout film, kterej sice furt nedosahuje zahraničních kvalit, nicméně já osobně takhle pojatej film v český kinematografii nepamatuju.. je mi ctí tomu dát silný 4 hvězdy a děkuju režisérům, scénaristům, hercům a herečkám (hlavně Simově Pekový) za zdařilej přírůstek v českým filmu obecně..

plakát

Dcera divočiny (2023) 

Velký zklamání tenhle film.. po prvních ne zrovna dobrejch recenzích jsem ještě nechtěl ,,házet flintu do žita", protože pořád platí sto lidí sto chutí, ale tenhle film bohužel neví kým nebo čím chce vlastně bejt a posledních konečně celkem dobrejch 20minut už to nezachrání..

plakát

Teambuilding (2018) odpad!

Napřed musim rozhodně zmínit, že vůbec dostat se k tomuhle filmu nebylo lehký, ale nakonec se mi ho podařilo objevit na jednom nejmenovaným webu (případným zájemcům samozřejmně název webu rád prozradim, ale fakt to za to nestojí).. No a ted už k filmu jako takovýmu - byl jsem zvědavej jestli to je fakt takovej odpad a bohužel je.. je to tak otřesný, že se to těžko popisuje slovy a bylo mi trapně za všechny co se na tomhle hnoji podíleli..

plakát

Slasher Time! (2023) (amatérský film) 

V podstatě se ztotožňuju s uživatelem a kolegou pornogrindem, kterej to vícemeně napsal za mě.. amatérskejch filmů jsem moc neviděl, ale tenhle je rozhodně jeden z nejlepších ikdyž tenhle ,,amatérskej" film je rozhodně lepší než zmiňovaná Čepel smrti nebo Poslední výkřik..