Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (506)

plakát

Půlnoční mše - Kniha VII: Zjevení (2021) (epizoda) 

Posledních 15 minut si můžu pouštět neustále dokola, a to přesto(nebo právě proto), že nerozumím ničemu(nebo všemu)... ve svých odžitých sto letech si připadám jak puberťák, kterej sjíždí svůj oblíbenej punk do roztrhání těla...a duše. Rázem mám pocit, že všechny důležitý sračky celýho světa jsou jen malichernosti. Třeba to tak i je. Já bych si to tak přál. Neuvěřitelnej nářez. Díky https://www.csfd.cz/uzivatel/109986-beckett51/ dlabu na modrý čísla.

plakát

Úplně debilní zprávy (2018) (pořad) 

No ty krávo, tak některé drakonické feministky si nepřejí, abychom byli po právu zesměšněni kozatou Rudou Sonjou a pálí odpadem? Vždyť se jedná jen o interaktivní prdel...či dvě kozy, ne? Tak to tedy nasrat, dávám dvanáct hvězd a to jsem, prosím pěkně, dolňák.

plakát

Už je tady zas (2015) 

Ale prosím pěkně, já tak nějak vím, že to mělo v lidech dobré vůle evokovat boj proti největšímu zlu a nutit je se zasmát podpůrcům masového vraha, ano. Tak to je. Jenže...jenže, já jsem Dexter aka Krvavý Peytl, tudíž mám masáky rád a navíc...ty vole, asi jsem v sobě našel kus Evy Braunové, nejspíš klitoris. Pravda, trošku mě vyděsil mrtvý pes mé matky, ale dobře mu tak...jak by řekl Bender: " je to svině"! Podepisuji v plném znění, Míla Břečka - ředitel Sieg Heil!

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Tenhle film bych měl mít zakázaný. Vlastně jsem si ho sám několikrát zakázal. Vždycky. A stejně pokaždý čumim a kňučim jak třínohý štěně.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

01011100101 a kurva!!!

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Pan Jiří řečený Verbitch, mně sebral jak Meresjeva se všemi useknutými údy včetně prdele, Dikaprovo zlepšení se od Titanicu, tedy alespoň co se týče hypotermie a vůbec všechna draze vypocená moudra, kterými jsem vás chtěl oblažit. Má pak cenu vůbec žít? Jenže jak se zabít, když je ve filmu jasně znázorněno, že je to vlastně nemožné... no, tak si aspoň zakrákorejme... Leonardo netuší, jak jim kožich nesluší. Ať sněží či leje, ví, že hezky hřeje když mráz kouše do uší. Brum, brum, brum, o čem se zdá medvědům? Hlavu, zadek, nohu schovej do brlohu... Ale jinak se mi to opravdu mocinky líbilo.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Eš mě vyhnal smradlavou dvoutaktní motorovkou a brokovnicí z podzimního spánku, přeblábolil půl stránky z Malého Bobše a mně nezbývalo nic jiného, než se střídavě ve vrtuli zesírat strachy a smíchy. No, hovno jako hovno, čéče, zdálo by se, ale to je pouhý klam. Ale proč se dál rýpat v jakémkoliv exkrementu. Převeďme si raději původní evokaci k jemnějšímu připodobnění, a když jsme začali s hromádkami, co třeba k takovým krtinám, takovým těm roztomilým kopečkům, které tvoří třívlasý cikán v lacláčích s rukama jak po měsíční masturbaci. Tedy pokud jich není nasráno na metru čtverečním sedmdesát tisíc, nejsou vytvořeny pomocí RPG, majitelem pozemku není rapl bez hnáty s humorem černým jak Dežovo prdel a krtkem není genetické nukleární a krvežíznivé hovado. Bože, to je úlet. Eši, vyměň řetěz a dolej olej... ještě nás pár dílů čeká a já říkám juchů. Edit: Po posledním dílu první série jsem neskonale nasrán, jen nevím přesně, zda kvůli inkriminovanému dílu (finále ničmoč), nebo proto, že budu jak kretén čekat s vyplazeným penízem na další Ešovo taškařice. Kdo ví?

plakát

Oheň (1991) 

Nééé, nebojte se, nebudu komentovat, jen musím vysvětlit, proč zvedám hodnocení na pět. Kurva, já chtěl na sedm, HOMO!!! No nic, není to kvůli Láďovi Hruškovi, na malvice seru, je to natruc Ondřeji Požárovi z TV Noha, protože já straním jiným hasičům alias RDN alias můj neznámý. A to jééé... požár... teda pozóóór, neserte mě, to ví každý... fakt ne? Přece MUPIMUP, soudruzi. On je lepší než ten film asi pětkrát a nechci ho nasrat, poněvadž je to špatný sluha a pán na hovno, tak si to prokalkulujte.

plakát

Fany (1995) 

I pan Divoký by byl Smutný.

plakát

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana (2014) (pořad) 

Ač není Miloš mým rozmilým a též slovo kunda používám noblesněji a v jiných souvislostech, pak natruc čevenokartářům pálím pěti a to i přesto, že můj favorit (a nejen na hrad) je Tóóónda Blaník!