Film zajimavy, libil se mi. Puvodni verzi jsem nevidel, takze porovnavat nemuzu, ale pokud je lepsi nez tato, tak se urcite kouknu. Jen Michael Shannon mi tam strasne vadil, ale opravdu strasne.
Tento film si vzdy pustim kdyz mam depku, nebo spatnou naladu. Vzdy se po nem citim lepe, uz se mi nezda, ze je svet spatny, ze se mame spatne, ze zivot je tezky. Tehdy byl zivot strasne. Je to film, ktery je natoceny neuveritelne realisticky, drsne vykresleny osud milionu lidi, umyslne nepisu zidu. Ve valce a v koncentracich umirali lide, bez rozdilu vyznani, vsichni zemreli fasistickou rukou. Klobouk dolu pred takovymi lidmi jako byl Oskar Schindler.
Neurazilo, ale taky nic nezanechalo. vetsina filmu byla nuda. Willis nezahral nic extra , nejake grimasy, nebo vubec vyraz v tvari jiz ma jako vetsina amiku kamenny po botoxu.
U filmu jsem 2x usnul. Takovouhle slataninu jsem uz dlouho nevidel. Melo to byt brano spis jako parodie, tam bych dal mozna 3* . Takhle je to skoro odpad.
Nejlepsi ceskoslovensky valecny film v dejinach. Videl jsem jej uz minimalne 5x a stake se mi neomrzel. Silny a vyborne podany pribeh, vyborna kamera. Proste super
proste fantazie naseho mladi, skoda ze to nekdo nevytahne z archivu. urcite by sledovanost byla. Tehdy jsme lepili s bratrankem letadylka a pak spolu bojovali. Spis ale byl boj kdo zrovna bude Etienn.
Alois Nebel (2011)
odpad!pomala slatanina bez deje, ktera se chce zachranit radobyoriginalnim koncem. na spani dobry
Skyline (2010)
odpad!Autor musel byt na drogach. Jinak neni mozny neco tak stupidniho splodit.
13 (2010)
Nebezpečný vlak (TV film) (1999)
odpad!neuveritelna stupidovina.
Stav nouze (TV film) (2005)
odpad!kdyby tam kameraman trepal kamerou jeste o 2 minuty dyl, tak me svihlo. Strasny.
Doktor Smrt (TV film) (2010)
Vyborne. Jiz pred shlednutim jsem byl zastance euthanasie, ted v ni verim jeste hloubeji.
Drtivý dopad (1998)
Hloupost za hlouposti a nelogicnost za nelogicnosti. Lide se tam chovaji jako tupani, nebo opacne jako uzasni hrdinove. Jedna hrdinka se vzda mista v arse, protoze druha ma dite misto aby vzala dite s sebou. Druha zase neodjede, protoze nenecha rodice samotny. jezis to byl odporny vycuc Armagedonu a cervene knihovny.
Schindlerův seznam (1993)
A-Team (2010)
Tak tohle je akcnak roku. Od zacatku do konce se ani chvilku nenudite, je to proste pecka. Doufam, ze dvojka nebude o moc horsi.
Machři (2010)
Tak u tehle kravinky jsem se moc dobre bavil.
Kick-Ass (2010)
hrozna hovadina
Dítě Medúzy (TV film) (1997)
odpad!neco otresnyho. Takovou hovadinu jsem dlouho nevidel. Dama si necha vyoperovat kardiostimulator, morfium nechce, protoze chce mit cistou hlavu. Naklad z letadla vyhazuji pred kridlem a kupodivu trefi motor, nahodou ma jina dama na palube padaky, tak vyskoci z B 737 tesne pred explozi, jeste nez dopadnou do vody uz jsou vrtulnikem na pobrezi. No tolik klise a nelogicnosti se jen tak nevidi.
Bouřlivé víno (1976)
vyborna komedie a uz snad i kultovni miniserie
Kult hákového kříže (1998)
hodne zvlastni film.
Návrat Černého rytíře (2009)
odpad!vYDRZEL JSEM TO 40 MINUT, vic se neda. Takovou roztazenou slataninu, kde se parkrat objevi jakysi obrnenec ve svarecske prilbe jsem dlouho nevidel . Hnus!!
Gamer (2009)
miluju scifi a tesil jsem se na to, ale tohle proste ne. Slatanina nejhorsiho zrna.
Pouštní štít (2008)
odpad!nevim jestli ty dialogy jsou takhle stupidni i v originale, nebo to jen neschonost prekladatelu. Kazdopadne je to hnus.
Náhradníci (2009)
Absolutní nula (TV film) (2005)
odpad!Vydrzel jsem to hodinu, na vic uz jsem nemel silu:( Strasna capovina
V obležení nepřítele (TV film) (2005)
odpad!Dostala me jedna veta v tomto ceckovym braku ... Neznaji triky z beckovych filmu. to jsem se zasmal ,ale jinak toto je ztrata casu
Země ztracených (2009)
Nebeští jezdci (1968)
S čerty nejsou žerty (1984)
Nadherna pohadka
Supervoják SS (TV film) (2006)
odpad!otresny film
Pařba ve Vegas (2009)
Vtipne a jak krasne nostalgicke. Vzpominam na nase panske jizdy zamlada, jaky to byly krasny casy. Rozhodne tuto ujetou komedii doporucuji.
Po přečtení spalte (2008)
odpad!Komedie? ani nahodou Krimi? to uz buvec ne Zmatena slatanina.
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál) (2006)
Docela dobra serie, ale silene odflakly zvuk.
Polární bouře (TV film) (2009)
odpad!No tohle je film akorat tak pro slabomyslne, nebo Americany. Takova hovadina, mraky nelogicnosti, no hnus. U vojenskeho nakladaku jakysi magneticky impuls znici starter a baterku. Ridici jednotka a zbytek elektroniky zustane ok. Navic do tak velke "kravy" pasuje starter z osobaku. V jinem voze pri stejnem impulsu odejde baterka, starter je ok. pak novodoby Macgyver udela antenu a opet onen impuls vozidlo nastartuje. Skoda casu a slov.
Běsnící peklo (TV film) (2008)
odpad!Fuj to je hnus velebnosti. Hned od zacatku je to jedno klise za druhym a to nemluvim o zbabranych pocitacovych tricich hodnych studenta stredni skoly. Bulimisticka hlavni hrdinka se sekyrou v ruce, to uz je vylozene smesne. brrr
Muži na křídlech (TV seriál) (1978)